Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Рахівські рятувальники провели День відкритих дверей

Рахівські рятувальники провели День відкритих дверей

19 вересня у рамках урочистих заходів з нагоди професійного свята – Дня рятівника працівники Рахівського підрозділу провели День відкритих дверей.

ВІДЕО ДНЯ

Привітати зі святом та подивитись на те, як працюють та яку техніку мають працівники ДСНС прийшли представники влади, громадськість та учні місцевих шкіл, – повідомляє У ДСНС України в Закарпатській області.

 Учасникам заходу було продемонстровано пожежно-рятувальні автомобілі й обладнання, за допомогою яких рятувальники ліквідовують пожежі та інші надзвичайні пригоди. Також, присутні ознайомились із службовими приміщеннями підрозділу та дізнались про їх цільове призначення. Звісно ж найбільший захват від екскурсії до підрозділу отримали школярі. Їх у найменших подробицях цікавило все, чим займаються бійці ДСНС: на які події виїжджають найчастіше, яке  призначення має той чи інший інструмент та де можна вивчитись на справжнього фахівця служби порятунку.

Реклама

 Насамкінець начальник Рахівського районного відділу Олександр Тушер висловив слова подяки керівництву районної державної адміністрації та міської ради за підтримку  та сприяння  у поліпшенні матеріально-технічної бази  пожежно-рятувального підрозділу. Працівникам, які проявили себе протягом року з найкращої сторони було вручено грамоти та подяки.

Рахівські рятувальники провели День відкритих дверей – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно