Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Москаль: "Якби я був начальником поліції, блокування кордону протрималося б не більше трьох хвилин"

Москаль: "Якби я був начальником поліції, блокування кордону протрималося б не більше трьох хвилин"

Москаль: "Якби я був начальником поліції, блокування кордону протрималося б не більше трьох хвилин"

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль піддав нищівній критиці поліцію за бездіяльність у справі блокування державного кордону «пересічниками». Під час інтерв’ю телеканалу «Тиса-1» у відповідь на питання, чому немає ніяких зрушень на доручення голови ОДА жорстко, але в межах законодавства, навести лад на кордоні, Г.Москаль відповів:

ВІДЕО ДНЯ

«А в нас хіба є поліція? Поліція є де-юре, де-факто її немає. Це наче остатки після розгрому якогось партизанського загону. Згадайте оголошену реформу міліції – який був пафос, як нову патрульну поліцію піарили, як лунали заклики «прибрати поганих ментів, а поставити копів»! І що на сьогодні? Добре, ми тут тримаємося, бо Закарпаття традиційно спокійне в криміногенному плані, але є регіони, де ситуація зі злочинністю вийшла з-під контролю і люди бояться дома спати. Хіба так мають закінчуватися реформи?

Я з самого початку казав, що нового поліцейського неможливо вивчити за три місяці, бо навіть у ПТУ вчать два роки. За три місяці навчать хіба що робити селфі з порушниками за паркування. Особисто я вчився 11 років – спочатку в середній школі міліції, далі у вищій школі міліції і насамкінець в Академії МВС у Москві. І там нас вчили не марксизму-ленінізму чи історію КПРС, а професійної, фахової підготовки.

Реклама

Якщо правоохоронні органи нездатні припинити блокування державного кордону й транспортних комунікацій, за яке передбачена кримінальна відповідальність, то для чого взагалі в країні було проводити реформу? Якби я був начальником поліції, блокування кордону протрималося б не більше трьох хвилин".

Нагадаємо, що біля КПП "Ужгород" "пересічники" продовжують блокувати в’їзд до словацького кордону. Крім того, пікет пройшов під стінами Верховної Ради України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно