Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Студенти влаштували "прикольну" вечірку, яка завершилась міні-дискотекою

Студенти влаштували "прикольну" вечірку, яка завершилась міні-дискотекою

Студенти влаштували "прикольну" вечірку, яка завершилась міні-дискотекою

Серіал «Друзі» робили на філфаку. Саме так здалося, коли побачили афішу до вечора знайомства першокурсників. Таку стилізовану вечірку нещодавно зробили на філологічному факультеті активісти для студентів-першачків.

ВІДЕО ДНЯ

Одного підвечір’я всі охочі пізнати факультет і знайти друзів зібралися в студентській аудиторії не для лекцій чи практичних, а щоб поговорити, перезнайомитися. Активісти Корнелія Остапів, Марічка Якубишин та їх помічники показали й розказали про всі свята , які відзначають на факультеті, про різні ініціативи, які спрацювали (зокрема про літературний клуб «Читаємо разом», який вже два роки успішно діє, а також про акцію «Гарячі серця» й футболки як її результат), про практики й традиції, – йдеться у повідомленні медіацентру УжНУ.

Щоб ефективніше втілити головний задум – знайти друзів і перезнайомитися – обрали інтерактивні способи. Грали в різноманітні ігри, вгадували імена, а в результаті розіграли кілька квитків на вечірки та концерти, які невдовзі відбудуться в Ужгороді.

Реклама

Першокурсниця Кароліна Бучковська поділилася враженнями: «Все просто чудово. Старшокурсники дуже привітно нас приймають, особисто мені дуже сподобалося. Всі такі привітні, цікаво про все розповідали. Я навіть не думала, що буде так круто. Дуже приємна і дружна атмосфера. Мені подобається, що старшокурсники дуже стараються подружитися з першим курсом. Це дуже класно», – каже дівчина.

Завершилося понад тригодинне дійство міні-дискотекою. Про літри випитого чаю, з’їденого печива та обмінів контактами можна тільки здогадуватися… Щоправда, студентам було замало часу для танців. Але це можна буде виправити на традиційному вечорі першокурсника.

Реклама

Відео Роберта Паппа

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно