Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Центр зайнятості шукає роботу для безробітніх мукачівок

Центр зайнятості шукає роботу для безробітніх мукачівок
Доброю традицією стала організація Мукачівським міським центром зайнятості «круглих столів» для соціальних партнерів, семінарів для клієнтів центру зайнятості свідченням чого є величезний...

Доброю традицією стала організація Мукачівським міським центром зайнятості «круглих столів» для соціальних партнерів, семінарів для клієнтів центру зайнятості свідченням чого є величезний напрацьований досвід їх проведення.

ВІДЕО ДНЯ

Так, 5 березня 2012 року спеціалістами Мукачівського МЦЗ було проведено семінар на тему «Жінка і праця», на який було запрошено 25 жінок перед пенсійного віку, які втратили роботу з тих чи інших причин і стали безробітними. Також серед запрошених були представники Пенсійного фонду та соціальні партнери.

Перед присутніми виступила представник Пенсійного Фонду Ярослава Домбай, яка розповіла присутнім про зміни у законодавстві, щодо збільшення пенсійного віку та необхідного страхового стажу.

Реклама

В ході зустрічі обговорювались питання пов’язані не тільки з виходом на пенсію а і з працевлаштуванням на наявні вакансії.

В межах заходу було проведено «круглий стіл» на тему: «Жінка в умовах сучасного бізнесу» на якому було обговорено питання працевлаштування жінки, оплата праці, надання відпусток тощо.

Реклама

Тому, шановні жінки, щиро вітаємо Вас із наступаючим святом 8-го Березня! Бажаємо Вам міцного здоров'я, добра, впевненості у майбутньому, здійснення мрій та задумів!

Закарпатський регіональний центр зайнятості

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно