Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У замку Паланку планується проведення лицарських турнірів

У замку Паланку планується проведення лицарських турнірів
Весна – це пора пробудження не тільки природи від зимового сну, а й туристичної активності. Туристичний сектор на Закарпатті розпочинає послідовну підготовку до нового весняного сезону. Закарпаття...

Весна – це пора пробудження не тільки природи від зимового сну, а й туристичної активності. Туристичний сектор на Закарпатті розпочинає послідовну підготовку до нового весняного сезону.

ВІДЕО ДНЯ

Закарпаття – край, про який не потрібно багато говорити. Всі, хто хоча б раз відвідував його, розповідають не тільки про мальовничі пейзажі, а й самобутню культуру, відображену в мові, традиціях та звичаях. Це залишається доброю згадкою для туристів й спонукає їх повертатись сюди знову й знову.

Ще однією принадою Закарпаття є місця, що зберегли середньовічну атмосферу – вузенькі вулички, щільна забудова та старовинні храми. Найпривабливішими туристичними об’єктами все ж залишаються замки. Один з кращих не тільки на Закарпатті, а й в межах всієї України – це замок Паланок. Унікальне розташування та продумана забудова робить його неприступною фортецею.

Реклама

Паланок вражає своєю масштабністю як на підступах до замкової гори, так і зсередини. Потужні бастіони, глибокі рови та високі стіни дають відчуття повної безпеки, а просторі внутрішні двори та приміщення – відчуття комфорту. Відвідуючи такі історичні об’єкти, ніби поринаєш в атмосферу середньовіччя. Та для перенесення туристів у «живе» середньовіччя потрібно докласти чимало зусиль.

За словами директора замку, перші кроки до втілення такої ідеї вже зроблені. Найближчим часом функціонуватиме середньовічний тир, а також планується проведення лицарських турнірів. Практика показує, що нововведення сприймаються туристами охоче. Та, як зазвичай буває, в медалі дві сторони. Існує ряд недоліків, за відсутності яких чи то туристичний об’єкт, чи то місто виграло б у плані туристичної привабливості.

Реклама

До початку нового сезону залишається не так уже й багато часу. Чи звернуть увагу відповідні структури на проблеми та приймуть якісь конкретні рішення для збільшення туристичного потоку - покаже час.

М-Студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно