Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На вулиці Ужгородській у Мукачеві горів житловий будинок

На вулиці Ужгородській у Мукачеві горів житловий будинок

25 вересня о 18:27 до мукачівських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, розташованому у місті Мукачево на вулиці Ужгородській.

ВІДЕО ДНЯ

Дим помітили місцеві жителі, які на час виникнення пожежі проходили поруч. Саме вони й викликали пожежні підрозділи. Загорілося перекриття біля димаря в одній із кімнат помешкання, після чого вогонь перекинувся на дах будівлі, – інформує У ДСНС України в Закарпатській області.

За лічені хвилини до місця події прибуло два відділення 17-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Мукачево. Загалом для боротьби з вогнем залучалася 2 одиниці техніки та 8 осіб особового складу. О 18:45 пожежники локалізували загорання, тим самим завадивши поширенню полум’я на решту кімнат й врятувавши будинок від знищення. О 19:43 пожежу було остаточно ліквідовано. Вогонь встиг знищити перекриття на площі 3 кв. м.

Реклама

Причину виникнення пожежі встановлять правоохоронні органи, але імовірніше за все, вогонь у оселі з’явився через порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації димарів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно