Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Туризм єднає Україну

Туризм єднає Україну
ВІДЕО ДНЯ

27 вересня у Всесвітній день туризму на факультеті туризму і міжнародних комунікацій Ужгородського національного університету у рамках реалізації проекту “Єдина країна із Заходу до Півдня” відбулося урочисте відкриття фотовиставки “7 див Бердянська”. Як наголосив доктор історичних наук, професор Василь Гарагонич, відкриття виставки стало можливим завдяки творчій співпраці партнерських громадських організацій “Пролісок-Бердянськ” та “Закарпатське Вільне Медіа”. Громадська активістка, начальник відділу інвестиційної та міжнародної діяльності Бердянської міської ради, кандидат економічних наук Наталія Криворучко та голова представництва Всеукраїнської громадської організації “Інститут суспільних ініціатив” у Запорізькій області, журналіст та історик-краєзнавець Олександр Пилипенко підкреслили, що виставку фоторобіт доповнять презентації “Історичні цікавинки Бердянська”, “Бердянськ – місто сонця (туристичні принади)”, перегляд фільму про перлину Північного Приазов’я – Бердянську косу.

Завідувач кафедри туристичної інфраструктури і сервісу УжНУ, доктор історичних наук, професор Роман Корсак щиро привітав усіх зі святом, подякував гостям за приємні хвилини спілкування з фотомистецтвом, висловив сподівання, що такі зустрічі стануть частішими, глибше знайомитимуть студентів і всіх глядачів з туристичними принадами України.

Реклама

Як стало відомо, наприкінці жовтня – на початку листопада в рамках програми Президента України з підтримки національної єдності нашою країною курсуватиме “Потяг єднання України”, який прибуде до Ужгорода і Мукачева. Захід має на меті сприяти консолідації суспільства та взаєморозумінню мешканців різних куточків України, піднесенню патріотичного духу українців, а також популяризувати національну культуру і туристичні надбання.

Відкриттям фотовиставки “7 див Бердянська” в УжНУ факультет туризму і міжнародних комунікацій засвідчив, що перший вагон потягу єднання вже в Ужгороді.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно