Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачево забуло про такі тяжкі злочини, як бандитизм та зґвалтування

Мукачево забуло про такі тяжкі злочини, як бандитизм та зґвалтування

Мукачево забуло про такі тяжкі злочини, як бандитизм та зґвалтування
Упродовж 2011 року, за участю міського голови Золтана Ленд'єла та керівників правоохоронних органів міста, проведено 3 координаційні наради щодо стану протидії злочинності та правопорушень в м....

Упродовж 2011 року, за участю міського голови Золтана Ленд'єла та керівників правоохоронних органів міста, проведено 3 координаційні наради щодо стану протидії злочинності та правопорушень в м. Мукачево, 2 – міжвідомчі та 64 оперативні наради на яких розглядалися питання з різних напрямів прокурорсько-слідчої діяльності.

ВІДЕО ДНЯ

При здійсненні правозахисної діяльності протягом минулого року, за результатами проведених перевірок з питань додержання конституційних прав і свобод громадян, прокуратурою міста порушено 12 кримінальних справ, які направлені до суду, внесено 81 приписів та подань, принесено 36 протестів, притягнуто до відповідальності 117 посадових осіб, з яких 25 - контролюючих органів, відшкодовано 3,571 млн. грн.

За результатами проведених перевірок у сфері економічних відносин, порушено 10 кримінальних справ, з них 9 направлено до суду, внесено 26 приписів та подань, задоволено 1 протест, притягнуто до відповідальності 49 посадових осіб, з яких 9 - особи контролюючих органів, відшкодовано 4,561 млн. грн., у т.ч. 393тис. грн. - до бюджету.

Реклама

У сфері банків і банківської діяльності порушено 6 кримінальних справ. Всі справи направлено до суду.

Крім того, зменшення злочинності спостерігається по наступних видах злочинів: вбивства з 3 до 2, тяжкі тілесні ушкодження зі смертельним наслідком - із 2 до 1, грабежі - з 56 до 50, незаконне поводження зі зброєю - з 21 до 20, вимагання - з 1 до 0, втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність – з 16 до 8.

Реклама

Не вчинялися в м. Мукачево протягом 2011 року такі тяжкі злочини, як бандитизм та зґвалтування.

Ріст злочинності спостерігається по наступних видах злочинів: тяжкі тілесні ушкодження – з 7 до 9; розбої – з 5 до 7; шахрайства – з 50 до 57; пошкодження чужого майна - з 1 до 2; крадіжки чужого майна – з 420 до 538; незаконне заволодіння транспортними засобами – з 4 до 6; хуліганства – з 9 до 18; порушення правил адміністративного нагляду – з 0 до 3.

Слід вказати на те, що значна частина злочинів скоювалася в основному особами, які раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності, особами, які ніде не працювали і не навчалися. Так, якщо у 2010 році раніше судимими особами було вчинено 248 злочинів, то у 2011 році такими особами було вчинено 289 злочинів і їх питома вага становить 58,% від всіх вчинених у 2011 році злочинів.

Реклама

Про це в коментарі інтернет-виданню "Панорама Мукачева" повідомив прокурор міста Мукачева Руслан Біловар.

Повну інформацію щодо стану законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності прокуратури на території міста протягом 2011 року, читайте незабаром на нашому ресурсі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно