Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівський торговельно-економічний коледж випустив студентів (ФОТО)

Мукачівський торговельно-економічний коледж випустив студентів (ФОТО)

Мукачівський торговельно-економічний коледж випустив студентів (ФОТО)
Нині молодь асоціює успішну кар’єру із закінченням вузу, отриманням престижного диплома для подальшої самореалізації. І такий момент обов’язково відбувається в житті студента, який не побоявся...

Нині молодь асоціює успішну кар’єру із закінченням вузу, отриманням престижного диплома для подальшої самореалізації. І такий момент обов’язково відбувається в житті студента, який не побоявся труднощів. 22 лютого Мукачівський кооперативний торговельно-економічний коледж здійснив випуск студентів денної форми навчання спеціальності Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства та торгівлі та 2-ий випуск студентів заочної форми навчання спец. Бухгалтерський облік та Товарознавство і комерційна діяльність, які після закінчення профтехучилищ області навчались у коледжі за скороченим терміном підготовки. Зі словами привітання до молодших спеціалістів звернувся директор коледжу кандидат економічних наук Богдан Кабаці, який щиро привітав їх та побажав здійснення професійних мрій. Сьогодні випускники коледжу мають можливість продовжити навчання у Львівській комерційній академії (на базі коледжу) за скороченим терміном підготовки та здобути освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра. З теплими словами привітань та побажаннями майстерно володіти інструментарієм адміністрування виступила академічний наставник групи Тетяна Епереші. Вона побажала випускникам добра, благополуччя, успіхів у роботі. Із привітаннями виступили й самі випускники – Людмила Кеменяш та Валерія Воронова, які яскраво й емоційно у словах та піснях висловили свою вдячність дирекції та педагогічному колективу Мукачівського кооперативного торговельно-економічного коледжу. З особливим хвилюванням мить вручення дипломів чекали і батьки випускників. Голова правління Свалявської райспоживспілки, мама випускниці Ірини Фізер Тетяна Фізер з найкращими побажаннями звернулась до викладачів навчального закладу, які за короткий термін навчання підготували хороших, знаючих спеціалістів та справжніх, добрих, чуйних особистостей. Адже ринкові умови диктують сучасним підприємствам необхідність не просто виживати, а конкурувати серед інших, і саме висококваліфіковані фахівці – випускники коледжу є конкурентоспроможними й швидко знайдуть своє місце у подальшому житті. На завершення Тетяна Фізер запросила працевлаштуватись у системі Свалявської райспоживспілки. Окрім того, для бажаючих розпочати професійну діяльність було представлено перелік вакансій за фахом адміністратора, менеджера, поданий центром зайнятості та керівниками державних і приватних підприємств, організацій міста, області.

ВІДЕО ДНЯ

Довгоочікувана подія настала. Дипломи випускникам денного та заочного відділу вручали Михайло Попович, директор ВКП «Мукачівський міськкоопторг», заслужений працівник промисловості України, голова державної екзаменаційної комісії та директор МКТЕК, кандидат економічних наук Богдан Кабаці. Попереду молодих спеціалістів чекає продовження навчання у вузах ІІІ-ІV рівнів акредитації та перші професійні кроки, а свято вручення дипломів назавжди залишиться палким спогадом у їх серцях.

Тетяна Хома, заступник директора з практичного навчання та профорієнтаційної роботи МКТЕК

Реклама
Мукачівський торговельно-економічний коледж випустив студентів (ФОТО) – 01
Мукачівський торговельно-економічний коледж випустив студентів (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно