Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На капітальний ремонт об’їзної дороги довкола Мукачева можуть виділити 100 мільйонів гривень

На капітальний ремонт об’їзної дороги довкола Мукачева можуть виділити 100 мільйонів гривень

На капітальний ремонт об’їзної дороги довкола Мукачева можуть виділити 100 мільйонів гривень

Народний депутат України Василь Петьовка звернувся до прем’єра Гройсмана: «Передбачити 100 мільйонів гривень на ремонт дороги М-24 - об’їзна м. Мукачево Закарпатської області»

ВІДЕО ДНЯ

Закарпатська область межує з трьома країнами-членами Європейського Союзу, є візитівкою та воротами України. Територією області автомобільним транспортом перевозять величезну кількість вантажів, здійснюється транзит туристів, рейсів міжнародних перевізників. Відомо, що власники транспортних засобів, купуючи паливно-мастильні матеріали на закарпатських АЗС сплачують кошти до бюджету країни.

В той же час через насичений рух дороги руйнуються, так звані ямкові ремонти – один із способів «вимивання» бюджетних коштів, який аж ніяк не покращує інфраструктуру  транспортних артерій. 

Реклама

Станом доріг не задоволені не тільки місцеві автовласники. Такий стан магістралей заважає нормальній роботі підприємців, відлякує інвесторів та туристів,  не дозволяє здійснювати якісну логістику в межах області.

Найбільш занедбана ділянка дороги М-24 – об’їзна Мукачева, що перебуває на балансі Служби автомобільних доріг Закарпатської області та є дорогою державного значення. Цим маршрутом щоденно їздять сотні вантажівок. Наразі це єдиний об’їзний шлях довкола м. Мукачева, що з’єднує міста Хуст, Тячів та Рахів з обласним центром. Дорожнє покриття тут практично знищене. Тож про нормальний рух транспорту цією ділянкою мова не йде. Неодноразові звернення до Служби автомобільних доріг Закарпатської області щодо проведення капітального ремонту дорожнього покриття автодороги М-24 залишалися без уваги.

Реклама

Тому народний депутат України Василь Петьовка звернувся із депутатським запитом до прем’єра Володимира Гройсмана, з проханням при формуванні бюджету на 2017 рік передбачити виділення 100 мільйонів гривень бюджетних коштів Службі автомобільних доріг Закарпатській області для проведення капітального ремонту автодороги державного значення М-24 об’їзна м. Мукачево Закарпатської області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно