Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Депутати Мукачівської міської ради зібрались на чергову сесію

Депутати Мукачівської міської ради зібрались на чергову сесію

Депутати Мукачівської міської ради зібрались на чергову сесію

Сьогодні у Мукачеві міські обранці зібрались на чергову сесію міської ради.

ВІДЕО ДНЯ

На порядку денному – більше тридцяти питань:

1. Про затвердження звіту про базове відстеження результативності регуляторного акта рішення 12 сесії Мукачівської міської ради 7-го скликання від 26.05.2016 р. №213 «Про внесення змін до Регламенту Мукачівської міської ради 7-го скликання»

Реклама

2. Про Програму розвитку архівної справи в місті Мукачево на 2016-2020 роки

3. Про реорганізацію позашкільних навчальних закладів

Реклама

4. Про затвердження звіту про повторне відстеження результативності регуляторного акта рішення 67-ої сесії Мукачівської міської ради 6-го скликання від 27.11.2014р. № 1250 «Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів міста Мукачево»

5. Про затвердження Положення про управління освіти виконавчого комітету Мукачівської міської ради (нова редакція)

6. Про затвердження Положення про фінансове управління виконавчого комітету Мукачівської міської ради (нова редакція)

Реклама

7. Про  затвердження  Статуту Мукачівського міського комунального підприємства  „Центр контролю за тваринами” в новій редакції

8. Про затвердження звіту про повторне відстеження результативності регуляторного акта рішення 79 сесії Мукачівської міської ради 6-го скликання від 25 червня 2015 року №1474 “Про встановлення розміру ставки туристичного збору на території міста Мукачева”

9. Про затвердження звіту про повторне відстеження результативності регуляторного акта рішення 79-ої сесії Мукачівської міської ради 6-го скликання від 25 червня 2015 року №1472 “Про встановлення розмірів ставок податку для фізичних осіб”

10. Про затвердження звіту про повторне відстеження результативності регуляторного акта рішення 79-ої сесії Мукачівської міської ради 6-го скликання від 25 червня 2015 року № 1473 “Про встановлення розмірів ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території м.Мукачево”

11. Про затвердження звіту про повторне відстеження результативності регуляторного акта рішення 79-ої сесії Мукачівської міської ради 6-го скликання від 25 червня 2015 року № 1471 “Про встановлення розміру ставки акцизного податку з реалізованих суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів”

12. Про затвердження нового складу  комісії з питань  залучення  коштів пайової участі  замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної  інфраструктури  міста Мукачева

13. Про внесення змін до складу комісії зі встановлення відкритих  майданчиків для здійснення підприємницької діяльності біля стаціонарних закладів ресторанного господарства у м. Мукачево

Реклама

14. Про затвердження “Положення про відділ державного архітектурно - будівельного контролю виконавчого комітету Мукачівської міської ради”

15. Про затвердження Положення Управління міського господарства виконавчого комітету Мукачівської міської ради (нова редакція)

16. Про надання дозволу на зняття з балансу та списання основних засобів комунальних підприємств

17. Про затвердження Статуту ММКП „Чисте місто” в новій редакції

18. Про затвердження Положення про відділ капітального будівництва виконавчого комітету Мукачівської міської ради (нова редакція)

19. Про призначення щомісячної стипендії Мукачівської міської ради для обдарованих і талановитих учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста

20. Про затвердження Положення про відділ культури виконавчого комітету Мукачівської міської ради у новій редакції

Реклама

21. Про затвердження Положення про управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Мукачівської міської ради (нова редакція)

22. Про внесення змін до бюджету міста Мукачево на 2016 рік

23. Про внесення змін у структуру, штат та чисельність виконавчих органів Мукачівської міської ради

24. Про встановлення меж землекористувань підприємств, установ, організацій, суб′єктів підприємницької діяльності та громадян на землях міста Мукачева

25. Про передачу, надання, вилучення земельних ділянок громадян м. Мукачева

26. Про передачу земельних ділянок у приватну власність

27. Про сервітутне землекористування та затвердження істотних умов договорів

Реклама

28. Про затвердження розпоряджень міського голови та рішень виконавчого комітету

29. Про присвоєння звання „Почесний громадянин міста Мукачева”

30. Про міську Програму забезпечення медикаментами ветеранів Великої Вітчизняної війни та виробами медичного призначення пільгової категорії населення м.Мукачево на 2015-2016рр. (нова редакція)

31. Про міську Програму безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на 2016-2017 роки (нова редакція)

32. Про затвердження звіту про повторне відстеження результативності регуляторного акта рішення 79 сесії Мукачівської міської ради 6-го скликання від 25 червня 2015 року № 1470 «Про встановлення розміру ставки транспортного податку в м. Мукачево».

Пряму трансляцію засідання дивіться нижче

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно