Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатка Ілона Бокоч відсвяткувала свій 104-й день народження

Закарпатка Ілона Бокоч відсвяткувала свій 104-й день народження

Закарпатка Ілона Бокоч відсвяткувала свій 104-й день народження
ВІДЕО ДНЯ

Ілона Бокоч – жителька Білої Церкви, що на Тячівщині. Цими днями жінка відзначила 104 рік від дня народження. Іменинниця народилась в Австро-Угорщині, а своє 100-річчя зустріла в незалежній Україні.

Місцеву старожилку в селі знає кожен. За свої 104 роки пані Ілона нікуди не виїжджала, побувавши при цьому громадянкою 6-ти країн. Народилася ще за часів Австро-Угорщини, стала свідком всіх історичних подій, які відбувались на території Закарпаття протягом більш, як ста років. Хоч життя було і нелегким, пані Ілона завжди залишалась оптимісткою. Василь Бокоч, син іменинниці, розповідає:  ще в 95 років бабуся поралася по господарству, ходила на ринок. Каже, шкода лише, що вже кілька років не може бачити. А от можливості поспілкуватись завжди тішиться. Залюбки розповідає про своє життя:  «Я все життя працювала на городі та на полі, тримала корів. Землю орала буйволами. Важко було, але тоді було таке життя». Наразі любить спілкуватися з людьми, навіть попри те, що не бачить, радо  говорить з усіма та розповідає про своє життя. Жити, на думку ювілярки, в роки незалежності України стало набагато легше, ніж було колись.

Реклама

Зараз за нею доглядають діти, онуки та правнуки. Таємниця довголіття ювілярки, кажуть близькі, мабуть  в гарних генах та здоровому харчуванні. 104-тий день народження іменинниця відзначила в колі рідних та близьких. Так зазвичай завжди святкує всі свої дні народження пані Ілона. Та цього року рада і несподіваним гостям. Поздоровити старожилку прийшли рідні та близькі, та чекали на ювілярку і несподівані подарунки. Привітали ювілярку і від імені народного депутата України Василя Петьовки. Михайло Штефко, помічник народного депутата, завітав до іменинниці та разом з побажаннями щастя і родинного тепла, урочисто вручив у подарунок старожилці пральну машину і квіти. Пані Ілона подарункам радіє та запрошує до частувань. Усім бажає прожити таке ж довге життя, вірить, що завжди її підтримувала чудодійна сила молитви.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно