Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ілля Токар провів особистий прийом громадян (ФОТО)

Ілля Токар провів особистий прийом громадян (ФОТО)
У вівторок, 14 лютого, голова Мукачівської райдержадміністрації Ілля Токар провів особистий прийом громадян. Під час прийому до нього звернулось п'ятнадцятеро громадян. Здебільшого, люди просили про...

У вівторок, 14 лютого, голова Мукачівської райдержадміністрації Ілля Токар провів особистий прийом громадян. Під час прийому до нього звернулось п'ятнадцятеро громадян. Здебільшого, люди просили про виділення матеріальної допомоги.

ВІДЕО ДНЯ

За словами голови райдержадміністрації кожне питання, з яким до нього прийшли жителі району є ілюстрацією важкої життєвої ситуації, в яку може потрапити будь-яка людина. А можливість звернутися за допомогою до влади часом стає єдиним способом вирішити складне питання і знайти вихід із, здавалося би, безвихідної ситуації.

До прикладу, мешканка села Страбичево, багатодітна мати, просила керівника виконавчої влади допомогти з відбудовою будинку. За словами заявниці, приміщення аварійне та зовсім непридатне для проживання. Через складне соціально-побутове становище родина не в змозі самотужки зробити необхідний ремонт. Нині родина вимушена винаймати житло, на що йдуть майже всі заробітки.

Реклама

Подібна житлова проблема була і в іншої заявниці. Покрівля на хаті, де вона мешкає з братом-інвалідом та матір’ю - пенсіонеркою геть обвалюється, а коштів для реконструкції у родини немає.

По кожному зі звернень Ілля Токар доручив створити комісії, до складу яких увійдуть будівельники. Вони мають вивчити питання і надати пропозиції стосовно необхідної кількості матеріалів, які буде виділено цим родинам.

Реклама

Сім’я із села Верхня Визниця прийшла на прийом до голови райдержадміністрації з проханням допомогти їм вирішити питання фінансового характеру. Торік, жінка перенесла складну операцію із заміни серцевого клапану. Всі процедури, пов’язані із лікуванням та реабілітацією, коштували родині близько 50, 0 тис. грн.. Вони розраховували на державну підтримку, однак через те, що вчасно не звернулись до управління охорони здоров’я облдержадміністрації, не мають права на компенсацію витрат.

Ілля Токар каже, що відшкодувати кошти райдержадміністрація не зможе, не мають таких повноважень. Однак, запропонував, зібрати необхідний пакет документів, і за рішенням сесії районної ради родині буде надано певну матеріальну допомогу.

За підсумками прийому всі питання будуть вивчені із залученням до роботи спеціалістів районної державної адміністрацій. Про рішення та результат із розгляду звернень всі заявники будуть поінформовані додатково.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно