Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Святий Валентин втілює в життя мрії закоханих

Святий Валентин втілює в життя мрії закоханих
У попередньому номері видання редакція «Панорами» разом із спонсором – рестораном «Daily» оголосили конкурс на кращу текстовку святкової листівки до Дня святого Валентина. Хоча строк конкурсу тривав...

У попередньому номері видання редакція «Панорами» разом із спонсором – рестораном «Daily» оголосили конкурс на кращу текстовку святкової листівки до Дня святого Валентина. Хоча строк конкурсу тривав всього тиждень, але бажаючих позмагатись виявилось чимало. Надійшло понад двадцять «валентинок» з оригінальними вітаннями і побажаннями. Усі – цікаві, сердечні, ліричні, написані від душі. Тому й визначити найкращі було не легким завданням. Все-таки більшість віддала перевагу таким:

ВІДЕО ДНЯ

1. День Валентина уособлює любов і ніжність. В цей день всі закохані дарують один одному «Валентинки». І я хочу присвятити «Валентинку» всім закоханим на планеті.

Кохання! Це не просто слово, яким можна розкодуватись. Воно може бути милозвучним і в той же час тривожним. Тож вітаю всіх з Днем Святого Валентина.

Реклама

Даша

2. Моя «Валентинка» присвячується моїй коханій половинці!

Реклама

Любий мій, я вітаю тебе з цим днем, Днем закоханих! В цей день всі закохані серця б’ються частіше, тому й моє серце так само! Воно наповнене почуттям кохання, яке триває вже 7 місяців. Я хочу подякувати тобі за те, що ти зробив мене такою щасливою. Тому, що моє щастя – це Ти і твоє тепло, кохання і все, що ти мені даруєш від щирого серця. І дякую твоїй мамі, яка тебе породила, яка дала тобі шанс побачити цей світ, в якому ти не розчарувався і знайшов мене!

Як згадаю перші наші зустрічі, то навіть смішно! Я ж на тебе майже не звертала увагу! Але ти дійсно справжній чоловік, тому все-таки добився мене! І закохав себе в мене до нестями!

Дивлячись у твої очі, я бачу кохання, я бачу щастя, я бачу своє життя, моє майбутнє тільки з тобою! Ти даруєш мені ковток повітря, який дає мені змогу й далі жити, кохати, прагнути чогось! Ти моє ВСЕ!

Реклама

З нашим святом!

Аля

3. Мій коханий, коли я почала замислюватися над тим, яке місце ти займаєш у моєму серці, то зрозуміла, що твої почуття – це те світло, яке горить у тобі самому і обігріває мене. Як небесні стихії, думки про тебе породжують відчуття вселенської гармонії. Звівши очі до неба, пізнаю повний, нескінченний простір відчуттів і наповнююся справжнім щастям, бо розумію, що основним принципом світу є все таки любов. Любов така, що не вимагає покори, така, що не змушує виконувати будь-які забагання, така, що втішає твоєю присутністю, що так треба, а тому, хочеться бути поруч, спілкуватися, радіти життю.

Ангеліна

Переможцем конкурсу на кращу “Валентинку” став Ростислав Кампов.

Моє коханнячко! Настав день, якого ще рік тому ми дуже боялися. Я пам’ятаю, як кожен з нас вперто заявляв, що для нас це не свято, а звичайнісінький день - 14 лютого. Ми настільки боялися знову “обпектися”, що, незважаючи на силу наших почуттів, вперто їх приховували один від одного. Але пам’ятаю, з яким трепетом я чекав на “СМС” від тебе і як сильно боявся, що воно не прийде. Але воно прийшло. І хоч в ньому не було тих заповітніх трьох слів, воно було дуже тепле і ніжне, і через нього я відчув силу твоїх почуттів. Було дуже важко писати відповідь, не кажучи всього, що відчував.

Але зараз - все змінилося, і я можу закричати на весь світ: “Я тебе кохаю!” Це найкраще, що зі мною колись траплялося. Нарешті я знайшов свою половинку, споріднену душу, з якою хочу провести все своє життя. Тільки ти одна приносиш мені радість. Розлука з тобою - це найбільша тортура. Я завжди лічу секунди до нашої наступної зустрічі.

Реклама

Дякую за те, що ти в мене є!

Ми вітаємо переможця і бажаємо, щоб пристрасть з коханою людиною тривала довгі роки, адже тільки щасливчикам вдається пронести її крізь усе життя. Так будь же одним з найщасливіших, що люблять вірно і пристрасно!

Р. S. Вчора директор ТРК "Щодня" Юрій Турянчик вручив сертифікат переможцю конкурсу на найкраще привітання до Дня святого Валентина мукачівчю Ростиславу Кампову.

Ми обов'язково розповімо нашим читачам  про святкову вечерю Ростислава та його коханої половинки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно