Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські поліцейські зустрілись з чеськими колегами

Закарпатські поліцейські зустрілись з чеськими колегами
ВІДЕО ДНЯ

В рамках спільного проекту Громадського конвенту, Чеського інституту безпекових досліджень, Центру стратегічного партнерства та за підтримки уряду Чеської республіки, Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева та Ужгородського національного університету з 11 по 13 жовтня в Ужгороді відбувся ряд заходів присвячений темі співпраці поліції та громади.

Лекції, семінари, презентації та інші публічні заходи проходили на базі Ректорату УжНУ та у приміщенні Управління патрульної поліції, – стверджує Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.

Реклама

Протягом трьох днів чеські колеги говорили про превентивні заходи та профілактику кримінальних правопорушень, обговорили проблему торгівлі людьми, проаналізували стан злочинності у Чехії та наглядно продемонстрували основні діючі поліцейські програми направлені на превентивну роботу з дітьми, молоддю та громадою.

З доповіддю про стан справ на території обслуговування патрульної поліції Ужгорода та Мукачева виступив начальник Управління Юрій Марценишин. Очільник закарпатських патрульних навів основні аспекти та пріоритети в роботі поліцейських, проблеми, з якими стикаються полісмени та результати за перші 8 місяців роботи.

Реклама

Чеські та закарпатські правоохоронці обговорили важливість довіри суспільства поліції, обмінялися досвідом та домовились про подальшу взаємодію та співробітництво.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно