Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Сваляві назвали вулицю в честь загиблого прикордонника

У Сваляві назвали вулицю в честь загиблого прикордонника

З нагоди вшанування пам’яті та на честь відважного героя-прикордонника майора Віктора Шепентала названо одну із вулиць у місті Свалява. Під час заходів вшанування, які пройшли вчора, прикордонники разом із близькими та рідними загиблого поклали квіти до підніжжя могили в знак вічної пам’яті.

ВІДЕО ДНЯ

Саме тут у Сваляві народився хоробрий серцем охоронець кордону, а пізніше на Закарпатті у Чопському загоні розпочав прикордонну службу, – зазначає Держприкордонслужба України.

10 жовтня 2014 року перебуваючи в зоні АТО, під час руху колони  розвідувальної групи оперативно-прикордонної комендатури, поблизу населеного пункту Оленівка Мар’їнського району Донецької області, Віктор Шепентал разом з іншими воїнами потрапив у засідку. Вороги відкрили прицільний вогонь зі стрілецької зброї. Однак військовослужбовці-прикордонники відразу вступили у нерівний бій з ворогами та дали гідну відсіч. На жаль не обійшлось без втрат. Під час обстрілів офіцер отримав поранення несумісне з життям.

Реклама

Під час бою Віктор Шепентал проявив неабиякий приклад мужності та героїзму. Він назавжди залишиться у пам’яті та серцях побратимів прикордонників.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно