Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Голова Мукачівської РДА доручив виконкомам сільрад створити штаби, щоб боролись з погіршенням погодних умов

Голова Мукачівської РДА доручив виконкомам сільрад створити штаби, щоб боролись з погіршенням погодних умов

Голова Мукачівської РДА доручив виконкомам сільрад створити штаби, щоб боролись з погіршенням погодних умов
Голова Мукачівської районної державної адміністрації Ілля Токар доручив виконкомам сільських і селищних рад Мукачівщини у період холодів створити відповідні штаби. Їх завданням є забезпечення...

Голова Мукачівської районної державної адміністрації Ілля Токар доручив виконкомам сільських і селищних рад Мукачівщини у період холодів створити відповідні штаби. Їх завданням є забезпечення безперебійної роботи об’єктів соціальної та бюджетної сфери на підвідомчих територіях та вжиття необхідних заходів у разі виникнення небезпечних ситуацій, пов’язаних із погіршенням погодних умов.

ВІДЕО ДНЯ

Також керівник району просить приділити особливу увагу одиноким, старим, безпомічним громадянам та малозабезпеченим родинам, а у разі необхідності невідкладно надавати потрібну медико-соціальну допомогу.

Дорожнім організаціям Ілля Токар доручив подбати про готовність роботи снігоочисної техніки та забезпечення необхідної кількості посипних та паливно-мастильних матеріалів.

Реклама

«За прогнозами синоптиків найближчими днями очікується послаблення морозів та сильні опади у вигляді снігу. Така ситуація потребує мобілізації усіх сил та ресурсів для забезпечення транспортного сполучення з усіма населеними пунктами Мукачівщини, а також упередження можливих надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах району», - каже голова райдержадміністрації.

Відповідний оперативний штаб із координації дій усіх служб, організацій району та безперебійної роботи галузей економіки та соціальної сфери, що забезпечують життєдіяльність району з початку тижня працює при Мукачівській райдержадміністрації. Окрім цього, в районі для забезпечення безперебійного газо-електропостачання організоване постійне цілодобове чергування ремонтних бригад. Разом з цим Ілля Токар звернувся з проханням до керівників ПАТ «Закарпатгазу» та Мукачівського району електричних мереж у жодному разі не відключати споживачів – боржників від електро та газопостачання.

Реклама

Мукачівська РДА

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно