Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У місті над Латорицею створили перший жарт-клуб "ФІГЛІ ІЗ КУФРИКА"

У місті над Латорицею створили перший жарт-клуб "ФІГЛІ ІЗ КУФРИКА"

У місті над Латорицею створили перший жарт-клуб "ФІГЛІ ІЗ КУФРИКА"
22 січня 2012 року в місті Мукачево засновано жарт-клуб «ФІГЛІ ІЗ КУФРИКА». Членами клубу стали ті особистості, котрі знаються на слові, розуміють гумор, котрі усвідомлюють, що друзі роблять їхнє...

22 січня 2012 року в місті Мукачево засновано жарт-клуб «ФІГЛІ ІЗ КУФРИКА». Членами клубу стали ті особистості, котрі знаються на слові, розуміють гумор, котрі усвідомлюють, що друзі роблять їхнє життя щасливим, а вороги – цікавим, котрі розуміють, що вибирати треба не з того, що ми хочемо мати, а з того, що боїмося втратити, це ті, хто твердо впевнений, що завтра сьогодні стане вчора, котрі врешті-решт здатні усвідомити не без гумору, досягнувши своєї стелі, що це всього-навсього чиясь підлога і це просто талановиті і дивовижні люди, що вміють будні перетворювати на свято.

ВІДЕО ДНЯ

Наш новостворений жарт-клуб нараховує дванадцять активних учасників, членів мукачівського літературного об єднання «Рідне слово»: Сливчука Богдана, Маслова Володимира, Лиховид Мар яну, Лімбах Гізелу, Пищальник Романа, Тищук Вероніку, Дулішковича Олександра, Кушнір Валентину, Куруц Алу, Микуліну Іму, Галас Яну, Тетяну Рибар. Засідання проводитимуться у найкращих кав'ярнях міста один раз на місяць. До клубу будуть запрошуватися у якості гостей цікаві, з тонким почуттям гумору, оптимістично настроєні і неординарні особистості. Наше завдання просте: піднімати настрій собі і людям, що нас оточують.

Кожен народ сміється над своїми життєвими нюансами. Великий Гете вважав, що ні в чому так не проявляється характер людей, як у тому, що вони знаходять смішним. А ще кажуть, що від великого до смішного – один крок. Та минають роки, навіть тисячоліття змінилися, а гумор не зникає з повсякденного життя українців та з літератури! Гумор допомагає нам критично сприймати дійсність, виходити зі складних життєвих ситуацій, легше та оптимістичніше сприймати життя, а головне — самих себе.

Реклама

Життя – це професія та, нажаль, більшість з нас займається самодіяльністю. М. Задорнов.

А ще сміх допомагає побороти страх – на цьому сходяться усі вчені: історики, фольклористи, літературознавці, філософи. Ніщо так не зближує людей, як гумор – цей великий винахід людства.

Реклама

Ще лікарі античності зауважували, що рани на тілі оптимістів заживають швидше. З'явився навіть метод лікування – сміхотерапія.Лише 20 хвилин сміху в день – відмінний засіб захистити себе від хвороб і підтримати серце в хорошій формі. Психолог із Іспанії Х.Ельпас рахує, що одна хвилина щирого здорового сміху дорівнює 45 хвилинам занять йогою.

Посміхайтесь вранці своєму відображенню у дзеркалі, посміхайтесь людям і хорошим жартам.

* Пішла сьогодні до крамниці по-швиденькому, у стареньких джинсах, не нафарбована. І знаєте кого зустріла ?!....... УСІХ!

Реклама

* У пастуха-довгожителя запитують:

- Як вам вдалося дожити до 120 років? Це через те, що ви живете у горах і весь час знаходитесь на свіжому повітрі?

- Справа не в цьому, - відповідає він. - Справа в тому, що вже сто десять років я кричу на баранів, а не навпаки.

* Усі чоловіки шукають розумну, красиву, веселу, доглянуту, стильну,начитану, сексуальну, молоду, з наявністю своєї квартири, машини,шуб, діамантів, і найголовніше: вірну і безкорисну...

- Виникає одне питання: Ви то їй навіщо?

Тетяна Рибар, автор проекту

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно