Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Виноградові на території підстанції рятувальник провели тактичні навчання

У Виноградові на території підстанції рятувальник провели тактичні навчання

У Виноградові на території підстанції рятувальник провели тактичні навчання
ВІДЕО ДНЯ

28 жовтня рятувальники 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів провели комплексне тактичне навчання на території підстанції Виноградівської РЕМ ПАТ "Закарпаттяобленерго", що розташована на вул. Івана Франка. Цей об’єкт має велике значення для мешканців міста, адже він знаходиться під високою напругою та забезпечує електроенергією як житловий сектор, так і промислові підприємства міста.

Окрім рятувальників участь у навчаннях взяли: представники районної державної  адміністрації, аварійних бригад РЕМ, газового господарства та інші служби життєзабезпечення, – зазначає У ДСНС України в Закарпатській області.

Реклама

Відповідно до тактичного задуму внаслідок короткого замкнення на трансформаторі сталась пожежа. Працівники підприємства негайно вжили  всі необхідні заходи: сповістили про загорання рятувальників та інші аварійні формування; організували евакуацію персоналу та знеструмили підстанцію від електроенергії.

Далі на місце події оперативно прибуває пожежно-рятувальний підрозділ та здійснивши розвідку подає повітряно-пінний ствол для локалізації та подальшої ліквідації умовної пожежі.  

Реклама

Метою відповідного заходу є перевірка готовності органів управління та сил Виноградівського району до виконання покладених на них завдань при виникненні надзвичайної ситуації на об’єкті, який цілодобово перебуває під напругою, а також вдосконалення практичних навиків та злагодженість дій особового складу аварійно-рятувальних підрозділів під час ліквідації аварій та гасінні пожеж.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно