Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Другий день народження 60-річного свалявчанина: лікарі та рятувальники врятували грибника від знепритомнення

Другий день народження 60-річного свалявчанина: лікарі та рятувальники врятували грибника від знепритомнення

Другий день народження 60-річного свалявчанина: лікарі та рятувальники врятували грибника від знепритомнення

Рятуючи чоловіка, для якого цей день став другим народженням, було задіяно кілька пошукових служб, лікарів "швидкої" у тому числі, та всюдихід "ГАЗ-66".

ВІДЕО ДНЯ

Нещодавно 60-річний мешканець Сваляви пішов у ліс по осінні гриби. Віддалився на цілих 5 кілометрів – забрів аж у неблизьке урочище Глибоке. Однак якось ненароком пошкодив ногу та самостійно пересуватися вже не зміг. Від больового шоку навіть непритомнів. Марно кликав на поміч – нікого в цей час у глухому зворі не було.

І тільки аж під вечір його помітив інший мешканець райцентру, який неподалік заготовляв дрова. Про надзвичайний випадок він повідомив службу порятунку "101". Рятувальники, зокрема, капітан Василь Мішко та майор Антон Тарасов, медики, місцеві мешканці, які надали автомобіль ГАЗ-66, не зважаючи на ніч, спрацювали організовано. Завдяки злагодженим діям чоловіка з переломом кінцівки доправили до карети "швидкої", де йому на ногу наклали шину та надали домедичну допомогу. Відтак свалявчанина доставили у травматологічне відділення райлікарні.

Реклама

Згодом потерпілий зізнався, що вчасний порятунок зберіг йому життя. Інакше у лісі міг би загинути, тим паче, що останні жовтневі дні були дощовими та холодними. Виявляється, рятувальні служби розгорнули цілу спецоперацію з надання допомоги невдасі-чоловіку. Старалися недарма – людське життя врятовано.

Із цього приводу заступник начальника Свалявського відділення поліції Ярослав Цильо зауважив, що подібні випадки на території району стаються доволі часто, бо люди, на жаль, забувають про власну безпеку, особливо тоді, коли знаходяться далеко в лісі. Словом, звичайний похід за грибами запросто міг закінчитися фатально. Недарма кажуть, що один у лісі не грибник – якщо вже йти, то двом-трьом або ж групою.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно