Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прокурор Закарпаття Володимир Гаврилюк представив свого нового заступника Андрія Новікова

Прокурор Закарпаття Володимир Гаврилюк представив свого нового заступника Андрія Новікова

Прокурор Закарпаття Володимир Гаврилюк представив свого нового заступника Андрія Новікова

Сьогодні, 1 листопада прокурор Закарпатської області Володимир Гаврилюк представив колективу відомства свого нового заступника – начальника управління представництва інтересів громадянина або держави в суді Андрія Новікова.

ВІДЕО ДНЯ

Прокурор області зазначив, що Андрій Аркадійович для Закарпаття –  людина нова. За весь час своєї професійної діяльності він набув достатньо досвіду і впевнений, що свої знання спряму  на забезпечення встановлення справедливості та стабільності в нашому  регіоні, – повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Народився Андрій Новіков у лютому 1976 року у Могилів-Подільську Вінницької області. У 1999 році закінчив юридичний факультет Київського держуніверситету імені Тараса Шевченка. Пройшов практично усі щабелі прокурорської служби.

Реклама

Обіймав посади заступника прокурора одного з районів м. Вінниці, працював начальником відділу нагляду за виконанням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції та досудовим слідством Вінницької області.

Працював він і в Генеральній прокуратурі України на посаді  прокурора відділу нагляду за  додержанням законів при провадженні  досудового слідства у кримінальних справах про злочини, пов’язані з корупцією, управління нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією Генеральної прокуратури України.

Реклама

Остання перед призначенням в Закарпаття посада – прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ та Держприкордонслужби управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Вінницької області.

Одружений, виховує двох дітей.

Прокурор Закарпаття Володимир Гаврилюк представив свого нового заступника Андрія Новікова – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно