Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прокуратуру зацікавили дії окремих чиновників Ужгородської міської ради

Прокуратуру зацікавили дії окремих чиновників Ужгородської міської ради

Прокуратуру зацікавили дії окремих чиновників Ужгородської міської ради

Прокуратурою області, за результатами вивченняв порядку представництва інтересів держави в суді стану дотримання вимог законодавства, у сфері житлово-комунального господарства при затвердженні вартості комунальних послуг у місті Ужгороді, розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення службовцями Ужгородської міської ради кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 366 та ч. 2 ст. 364 КК України.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив начальник відділу організації представництва в суді та при виконанні судових рішень Іван Костів, встановлено що посадовці місцевого самоврядування у порушення вимог законодавства затвердили завищені норми утворення твердих побутових відходів для населення міста Ужгорода, що у свою чергу призвело до встановлення необґрунтованих тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів, – інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.
 
Як свідчать матеріали вивчення затверджені Ужгородською міською радою тарифи на послуги з вивезення твердих побутових відходів на одну людину в багатоквартирних та одноквартирних будинках з наявністю всіх видів благоустрою істотно різняться від тарифів, встановлених у містах Львів та Мукачеві, де такі ж послуги надаються однією групою підприємств.
 
Зокрема, послуги представника вказаної групи підприємств у м. Львові є нижчими порівняно з тарифом у м. Ужгороді на 2,78 грн., а тариф на послуги з вивезення твердих побутових відходів на одну людину з  одноквартирних будинків з присадибною ділянкою на 2,94 грн.
 
Водночас, будь-які документи, які б підтверджували проведення вимірювання кількості побутових відходів для встановлення норм надання послуг з вивезення твердих побутових відходів у м. Ужгород відсутні.
 
Таким чином, для перевірки зазначених обставин зареєстроване відповідне кримінальне провадження, досудове розслідування у якому здійснює нацполіція.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно