Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Угорець влаштував на кордоні конфлікт і перекрив смугу руху до КПП

Угорець влаштував на кордоні конфлікт і перекрив смугу руху до КПП

Угорець влаштував на кордоні конфлікт і перекрив смугу руху до КПП

Учора на Закарпатті співробітники Держприкордонслужби не допустили перекриття смуг руху громадянами в двох пунктах пропуску на державному кордоні.

ВІДЕО ДНЯ

Так, у пункті пропуску «Лужанка», що на українсько-угорському кордоні, конфліктну ситуацію створив громадянин Угорщини, який рухався на виїзд з України мікроавтобусом «Фіат».

Чоловік здійснив несанкціонований об’їзд черги автомобілів перед пунктом пропуску та заблокував виїзний напрямок руху. На зауваження прикордонників Мукачівського загону повернутися та не створювати затору у пункті пропуску, угорець зреагував агресивно та відмовився виконувати розпорядження. За злісну непокору законній  вимозі військовослужбовця Державної прикордонної служби України стосовно даного громадянина складено протокол за ст.185-10 КУпАП. По факту правопорушення поінформовано співробітників поліції в Закарпатській області, а матеріали справи скеровано до суду.

Реклама

Крім того, минулої доби прикордонники Чопського загону склали протоколи про адміністративне правопорушення за такою ж статтею стосовно трьох громадян України у пункті пропуску «Ужгород». Під час проходження оформлення водій та пасажири транспортного засобу почали конфліктувати з представниками контрольних служб та, сівши в автомобіль, заблокували ним обидві смуги руху, по яких прямують транспортні засоби на виїзд з України. Незважаючи на роз’яснення прикордонників та попередження про відповідальність, водій та пасажири поводили себе неадекватно ситуації. У результаті до місця події військовослужбовці викликали співробітників Національної поліції України в Закарпатській області.

Держприкордонслужба звертається до усіх громадян, які перетинають державний кордон, бути організованими під час перебування у чергах, не створювати передумов для порушення законодавства та не намагатись об’їжджати інших учасників руху. 

Реклама

У разі виявлення порушень чи осіб, які вчиняють незаконні дії, просимо відразу інформувати прикордонників або звертатися на гарячу лінію «Довіра» за номером телефону (044) 527-63-63.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно