Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Москаль доручив СБУ перевірити Данацка на причетність до дестабілізаційного плану Кремля стосовно Закарпаття

Москаль доручив СБУ перевірити Данацка на причетність до дестабілізаційного плану Кремля стосовно Закарпаття

Москаль доручив СБУ перевірити Данацка на причетність до дестабілізаційного плану Кремля стосовно Закарпаття

"План із дестабілізації в Україні загалом і на Закарпатті зокрема, взятий хакерами начебто зі зламаної скриньки Суркова, в Закарпатській області намагається втілити тільки одна особа – так званий «народний губернатор» Данацко, засуджений у 2013 році Ужгородським міськрайонним судом за переправлення нелегалів через державний кордон", – зазначає на своєму офіційному сайті голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

ВІДЕО ДНЯ

"Якщо цей план не фейк, а дійсно реальний (про що заявляють наші спецслужби), то на Закарпатті його реалізувати доручено такому собі Івану Данацку, – зазначає голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль. – Данацко давній симпатик русинства (русинський триколор і зараз вивішений на його сторінці в соцмережі), а його осіння гіперактивність цілком збігається з пунктами дестабілізаційного плану Суркова. Так, у плані вказаний «Тарифний майдан», який на Закарпатті активно просуває Данацко, а також інші акції непокори з використанням «добровольчих батальйонів", – додає Геннадій Москаль.

Читайте також:
Хакери зламали пошту помічника Путіна, у якій був таємний план Кремля відносно Закарпаття
Реклама

"У своєму останньому «зявленію» «народний губернатор» закликає почати в Ужгороді акцію непокори й створити загони самооборони. ККД від цих закликів нульовий, однак я все-таки доручив обласному управлінню Служби безпеки України перевірити «народного губернатора» на причетність до плану Суркова. Від себе додам – те, що різні сили намагатимуться розхитати на Закарпатті ситуацію, не дивина. Але якщо російські спецслужби обрали рушійною силою для реалізації своїх намірів такого карикатурного персонажа, як Данацко, то з агентурною роботою у них зовсім кепські справи. Кращого кандидата, щоб скомпрометувати й провалити будь-яку ідею, годі й придумати", – додав очільник ОДА.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно