Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

До мукачівських правоохоронців завітали представники ОБСЄ

До мукачівських правоохоронців завітали представники ОБСЄ

Європейські спостерігачі цікавилися криміногенною ситуацією в місті, окремими кримінальнимми провадженнями, атестацією поліцейських та реформою поліції.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 3 листопада, в Мукачеві відбулася зустріч тимчасово виконуючого обов’язки начальника Мукачівського відділу ГУНП, підполковника поліції Михайла Петрище з представниками ОБСЄ в Україні Джеймсом Ханте та Мирославом Демко, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Передовсім  гостей-іноземців  цікавила криміногенна ситуація у Мукачеві. Михайло Петрище запевнив, що ситуація у Мукачеві залишається стабільною та контрольованою. 

Реклама

«Ми робимо все для того, щоб місцеві мешканці та гості міста почувалися у безпеці. Працівники поліції завжди готові забезпечити правопорядок та оперативно реагувати на надзвичайні ситуації», – зазначив Михайло Петрище. Керівник поліції розповів, що наразі у області, зокрема і в Мукачеві триває відпрацювання, метою якого є стабілізація криміногенної обстановки та підтримання публічної безпеки. Також, наголосив на перших результатах – затриманні особи, яка причетна до серії крадіжок камер відеоспостереження. 

На завершення представники ОБСЄ подякували керівнику та  висловили побажання й надалі співпрацювати із закарпатськими правоохоронцями.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно