Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Депутати райради вирішили, які рішення прийматимуть завтра

Депутати райради вирішили, які рішення прийматимуть завтра
У четвер, 29 грудня, на постійних депутатських комісіях відбулося обговорення проектів рішень III пленарного засідання шостої та сьомої сесій районної ради VI скликання, які відповідно до...

У четвер, 29 грудня, на постійних депутатських комісіях відбулося обговорення проектів рішень III пленарного засідання шостої та сьомої сесій районної ради VI скликання, які відповідно до розпорядження голови районної ради І.П. Михайла, заплановано на 30 грудня 2011 року.

ВІДЕО ДНЯ

Спільно працювали над проектами рішень постійні комісії: з питань бюджету, яку очолює Пашкуляк В.В., з питань промисловості, транспорту, торгівлі і підприємництва, управління майном та приватизації, (голова - В.Е. Фехтел), з питань охорони здоров’я, материнства ( голова - Ю.М. Головчак), з питань освіти, науки, культури, духовності (голова – К.Ш. Бімба), земельних ресурсів, розвитку села, територіального та земельного устрою ( голова – В.П. Дерев’яник), з питань законності, правопорядку, охорони прав і свобод громадян (голова – Ю.В. Русин), з питань молодіжної політики, фізкультури і спорту, національних меншин (голова – Е.Л. Дуда ), соціального захисту населення, праці та зайнятості (голова – О.В. Маринець), з питань інвестицій, туризму, рекреацій, екології та виробничої інфраструктури на селі (голова – А.А. Данканич) та з питань регламенту, депутатської етики, інформаційної політики та адміністративно-територіального устрою (голова - І.М. Медвідь).

На засіданнях комісій проаналізовано та обговорено цілу низку програм у сфері транскордонного співробітництва, соціального захисту, зайнятості населення, системи зв’язку та туристично - рекреаційної галузі з якими їх знайомили керівники відділів та управлінь РДА.

Реклама

Особливу увагу було звернуто на основне питання порядку денного – «Про Програму соціально – економічного розвитку Мукачівського району на 2012 рік».

З проектом рішення « Про районний бюджет на 2012 рік» народних обранців ознайомила начальник фінансового управління І А. Бисага.

Реклама

Мукачівська РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно