Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Гройсмана обурив низький показник оформлення у Мукачеві субсидій

Гройсмана обурив низький показник оформлення у Мукачеві субсидій

Гройсмана обурив низький показник оформлення у Мукачеві субсидій

Сьогодні відбулась селекторна нарада з питань реалізації програми житлових субсидій під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

ВІДЕО ДНЯ

Під час наради з’ясувалось, що Мукачево пасе задніх у питанні субсидій. Очільник уряду поцікавився у начальника управління праці та соціальної політики Мукачівського міськвиконкому Наталії Зотової, чому у місті такий низький рівень оформлення субсидій. На що чиновниця відповіла, що є проблема із перенесенням старої бази даних.

"Мукачево працювало на старій субсидійній програмі, у нас не було встановлено державної програми", – заявила Наталія Зотова і додала, що після оновлення бази місто почало переходити на нову субсидійну програму. Відповідну стару базу субсидійників не змогли автоматично перекинути у нову державну програму. Все це доводиться робити вручну.

Реклама

Володимир Гройсман, реагуючи на почуте, відзначив, що аби мукачівці отримали субсидію, потрібно щоб відповідні органи виконали покладену на них роботу.

"Для всіх мукачівців можу сказати, що це ваша персональна відповідальність (Зотової, – ред.) і персональна відповідальність вашого міського голови (Балоги, – ред.)", – зазначив очільник уряду.

Реклама

Наталія Зотова попросила у прем’єр-міністра також певної допомоги. "Можливо тоді програміста, який би допоміг нам перекачати базу даних", – попрохала очільниця відомства. "Все, буде у вас завтра програміст, – відповів глава уряду. – Я можу і мера вам прислати...", – додав Гройсман.

Відео дивитись із 18:00 хвилини.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно