Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Життя 20-річному хлопцю, який у Рахові потрапив у ДТП, героїчно врятував випадковий перехожий

Життя 20-річному хлопцю, який у Рахові потрапив у ДТП, героїчно врятував випадковий перехожий

Життя 20-річному хлопцю, який у Рахові потрапив у ДТП, героїчно врятував випадковий перехожий

В Україні захист населення і територій від стихійного лиха, інших надзвичайних ситуацій та подій здійснює Державна служба з надзвичайних ситуацій. Але до цієї важливої справи може долучитися кожен свідомий громадянин, який прагне аби його родина, громада і країна в цілому були захищені.

ВІДЕО ДНЯ

Безпека починається з кожного з нас, з тих, хто хоче змінюватися сам і долучатися до позитивних змін у державі. І насправді, в Україні вже є сотні таких небайдужих людей, які готові навіть ризикувати своїм життям заради порятунку ближнього. Своїми вчинками вони вкотре підтверджують, що герої живуть серед нас. Це наші друзі, сусіди, або ж просто перехожі, – йдеться у повідомленні У ДСНС України у Закарпатській області.

Ось лише один із сотні прикладів небайдужості до людського горя. Цього тижня на Закарпатті вирувала негода: сильні дощі спричинили підтоплення житлових будинків, були частково розмиті дороги. Рятувальники з комунальними службами працювали майже цілодобово аби допомогти людям. Не залишилися осторонь і прості громадяни.

Реклама
Життя 20-річному хлопцю, який у Рахові потрапив у ДТП, героїчно врятував випадковий перехожий – 01

6 листопада на вул. Київській у м. Рахів у річку Тиса з’їхав автомобіль Mersedes-Bens Sprinter. Ще до прибуття на місце працівників ДСНС, на порятунок потерпілого 20-річного водія кинувся  31-річний мешканець Рахова Іван Локота, який випадково став очевидцем дорожньо-транспортної пригоди. Чоловік подолав швидкоплинну течію, дістався до авто, в якому знаходився травмований водій. На той час вода вже наполовину заполонила салон автомобіля. До прибуття рятувальників Іван знаходився поруч з травмованим і не дозволяв йому втратити свідомість. Через кілька хвилин до місця прибули рятувальники. Вони дісталися до транспортного засобу та евакуювали водія на берег, де їх вже чекали лікарі швидкої допомоги, які оперативно доправили чоловіка до лікарні.

Реклама
Життя 20-річному хлопцю, який у Рахові потрапив у ДТП, героїчно врятував випадковий перехожий – 02

"Небайдужість Івана Локоти допомогла врятувати водію життя. І саме такі як Іван можуть стати учасниками руху добровольців-вогнеборців, які не лише допомагатимуть професійним рятувальникам ліквідовувати наслідки надзвичайних ситуацій та подій, але й пропагуватимуть культуру безпеки серед громадян.Не будьте байдужими, долучайтеся", – закликають рятувальники.

Життя 20-річному хлопцю, який у Рахові потрапив у ДТП, героїчно врятував випадковий перехожий – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно