Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як обирали найгарнішу дівчину Ужгорода

Як обирали найгарнішу дівчину Ужгорода
В Закарпатському обласному музично-драматичному театрі відбувся масштабний конкурс краси, на якому серед 14 ужгородок обирали найбільш гідну носити корону переможниці.
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 11 листопада, в Закарпатському обласному музично-драматичному театрі відбувся масштабний конкурс краси, на якому серед 14 ужгородок обирали найбільш гідну носити корону переможниці.

Учасниці продемонстрували глядачам виходи в національних костюмах, танцювальний, у вечірніх сукнях та купальниках.

Реклама

Свої таланти претендентки на звання найкращої представили у відеоролику. Як виявилося, конкурсантки цікавляться спортом, вокалом, мистецтвом фотографії і, навіть, вишивкою бісером.

Окрім цього, публіці представили й відеоподарунок від Михайла Карпенка, який відвідав 14 побачень, по одному з кожною учасницею конкурсу. Разом вони побували в «цікавинках» Ужгорода: і на БАМі, і в гуртожитку №4 УжНУ, і на «пересічці» тощо. Дотепне відео довело, що конкурсантки володіють не тільки відмінним почуттям гумору, а й акторськими здібностями.

Реклама

Два танцювальні виходи підготувала студія сучасного танцю «Бліц». Крім того, присутніх веселив фокусник-ілюзіоніст Cardini. Також молодь із залу взяла участь у конкурсі «Хто зверху» за мотивами відомої телепередачі.

Кульмінацією вечора стало проведення інтелектуального конкурсу. Одним із завдань, яке постало перед деякими учасницями, було дібрати до закарпатських діалектизмів літературні відповідники. Дівчата добре впоралися.

Найочікуванішим моментом після майже 4-годинної програми було вручення нагород. Дівчата здобули наступні титули:

Реклама

«Міс Фото» стала Олена Ільницька, «Міс глядацьких симпатій» – Олена Якубець, «Міс Топ-модель» – Анастасія Ватуня, «Міс Княгиня Ужгорода" – Вікторія Говда, «Міс Принцеса Ужгорода» – Аліна Гончар, друга віце-міс – Юлія Хоменко, перша віце-міс – Марина Павлишинець.

І цьогорічною "Міс Ужгород" стала Ксенія Струк. Переможниця представить рідне місто на конкурсі краси "Міс Україна – 2017".

Усі конкурсантки отримали подарунки від спонсорів, після чого продовжили святкування в одному з нічних клубів міста.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно