Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Філологи УжНУ обирали найгарнішу дівчину факультету

Філологи УжНУ обирали найгарнішу дівчину факультету
ВІДЕО ДНЯ

На філологічному факультеті відзначали свято краси і грації – День першокурсника та Міс філологічного факультету – 2016. За звання найгарнішої змагалося вісім красунь першокурсниць.

Традиційно урочистості відкрила декан факультету Галина Шумицька, яка привітала студентів та викладачів зі святом і розповіла, що цього дня всі вони перенесуться у фантастичний світ – королівство Закрайсвіття, де сьогодні обирають головну красуню. «Світів стільки, скільки нас із вами. І кожен у цьому світі – королева чи король. Якщо ми будемо розуміти, що у цьому світі кожен має своє місце і свою корону, – наші світи будуть взаємодіяти, дарувати одне одному ніжність, добро, ласку, любов. Тоді пануватиме гармонія і взаєморозуміння». Тож вирушаємо до Закрайсвіття і ми. У замку на високій горі БАМ сьогодні конкурс краси – серед учасниць обирають головну красуню Закрайсвіття. Поки принцеси-першокурсниці дефілювали, танцювали й презентували себе, за межами замку прості жителі теж прагнули потрапити на бал. Туди поспішали і принц, і місцеві відьми, і навіть дракон. Не забарилися й журналісти, які вели прямий репортаж з місця події і питали у місцевих мешканців, за кого з красунь ті вболівають. Про життя за межами замку розповідали студенти-першокурсники різних відділень, – повідомляє Медіацентр УжНУ.

Реклама

Гумору святу додавали дівчата-журналістки з команди КВН «В комі», які жартували про факультетських викладачів, буденні ситуації, ще й дали пораду, що робити в будь-якій незрозумілій ситуації в гуртожитку. Доки журі визначало цьогорічну красуню Королеву, ведучий свята Сашко Курта здійснив свою давню мрію – зробив селфі з усіма глядачами в залі. Відтак оголосив переможницю.

Цього року корона головної крусуні філологічного факультету дісталася Оксані Кичері з відділення журналістики. Відтак із Закрайсвіття глядачі вирушили на бал до сусіднього королівства Ейли, де святкували до ранку.

Реклама

Фото, відео: Роберта Паппа

Автор: Ксенія Шокіна

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно