Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На п’ять тисяч інвалідів у Мукачівському районі держава виділяє лише 355 тисяч гривень

На п’ять тисяч інвалідів у Мукачівському районі держава виділяє лише 355 тисяч гривень

На п’ять тисяч інвалідів у Мукачівському районі держава виділяє лише 355 тисяч гривень
До Міжнародного дня інвалідів в Мукачівському районі проведено ряд культурно-масових заходів. Зокрема, з ініціативи громадських організацій проведене засідання „круглого столу”, до участі в якому...

До Міжнародного дня інвалідів в Мукачівському районі проведено ряд культурно-масових заходів. Зокрема, з ініціативи громадських організацій проведене засідання „круглого столу”, до участі в якому долучилися й представники виконавчої влади – управління праці та соціального захисту населення, Пенсійного фонду. Вони відповідали на актуальні нині питання щодо змін в пенсійному забезпеченні, фінансування діяльності громадських організацій у 2012 році, створення умов для маломобільних груп населення, тощо. За активну громадську діяльність від імені голови Мукачівської районної державної адміністрації та районної ради окремих активістів відзначено грошовими нагородами.

ВІДЕО ДНЯ

Для людей, якими опікуються в Мукачівському районному територіальному центрі організована культурно-розважальна програма за участі колективів художньої самодіяльності та солодкий стіл.

Нині в Мукачівському районі проживає майже 5 тис. людей з обмеженими фізичними можливостями та з особливими потребами. Серед них 435 інвалідів І групи, 1670 – ІІ групи, 2230 – ІІІ групи, 410 – дітей-інвалідів.

Реклама

Задля підтримки громадян з обмеженими фізичними можливостями в поточному році з місцевого бюджету передбачено і профінансовано 355,8 тис.грн., в тому числі на підтримку діяльності громадських організацій та надання матеріальної підтримки малозабезпеченим громадянам та інвалідам.

Мукачівська РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно