Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві побільшало крадіжок, – заступник прокурора

У Мукачеві побільшало крадіжок, – заступник прокурора

Сьогодні, 17 листопада, під час сесії Мукачівської міської ради заступник прокурора Костянтин Цап розповів депутатам про стан законності на території міста. Йшлося про період упродовж 9 місяців 2016 року та про заходи щодо зміцнення законності в місті.

ВІДЕО ДНЯ

Так, зі слів Костянтина Цапа, у Мукачеві існує негативна тенденція, яка пов’язана з ростом злочинів у сфері власності, зокрема крадіжок та крадіжок із проникненням у житло.

"Всі ви знаєте ситуацію, яка стосується держави в цілому. Тому, такий ріст маємо. Впринципі ці питання обговорені, дещо вдається стримувати, а дещо, звичайно, є негативно в цьому напрямку", – розповів заступник прокурора.

Реклама

Разом з тим, зі слів Костянтина Цапа, завдяки співпраці правоохоронних органів вдалося стабілізувати роботу по боротьбі зі злочинністю в місті Мукачево. Протягом 9 місяців поточного року зареєстровано на 11% менше звернень про кримінальні правопорушення. Також впав рівень злочинності по тяжких та особливо тяжких злочинах.

Крім того активізовано роботу у сфері незаконного обігу наркотиків, до суду скеровано ряд кримінальних проваджень у результаті яких винні отримали законне покарання. Відповідні заходи тривають і надалі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно