Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Працівники поліції навчали дітей правил дорожнього руху

Працівники поліції навчали дітей правил дорожнього руху

У рамках «Тижня безпеки дорожнього руху» інспектор з нагляду за дорожнім рухом капітан Іван Тесличко та дільничний інспектор майор Віта Горзов поспілкувалися з учнями Білківської ЗОШ І ступеня.

ВІДЕО ДНЯ

Капітан поліції Іван Тесличко розповів дітям про необхідність дотримання Правил дорожнього руху, нехтування якими призводить до трагічних наслідків. Навів конкретні приклади, де діти ставали учасниками дорожньо-транспортних пригод. Особливо було акцентовано увагу на велосипедистів. Правоохоронець нагадав молодшим школярам ази дорожньої грамоти та застерегти їх від необачності й помилок, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Далі, майор поліції Віта Горзов розповіла, як потрібно переходити дорогу, що очікувати транспорт потрібно на тротуарі та посадкових майданчиках, а якщо їх немає, то на узбіччі.

Реклама

Після цього діти продемонстрували свої знання Правил дорожнього руху, розповідали про різні ситуації, які з ними траплялись на дорозі.

На закінчення учні та вчителі школи подякували майору поліції Віті Горзов та капітану поліції Івану Тесличко за цікаву бесіду. Поліцейські Іршавського відділення поліції докладають чимало зусиль, щоб дорожньо-транспортні пригоди за участю дітей не траплялись.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно