Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Найгарніша дівчина Ужгорода розповіла про переможний для себе конкурс та своє дозвілля

Найгарніша дівчина Ужгорода розповіла про переможний для себе конкурс та своє дозвілля

Найгарніша дівчина Ужгорода розповіла про переможний для себе конкурс та своє дозвілля
ВІДЕО ДНЯ

Минулого тижня в обласному центрі Закарпаття відбувся конкурс «Міс Ужгород – 2016». За корону найгарнішої позмагалися чотирнадцять претенденток, проте перемога дісталася одній. Найпочесніший титул конкурсу «Міс Ужгород» отримала студентка ІІІ курсу юридичного факультету УжНУ – Ксенія Струк.

Видання поспілкувалося з красунею про дозвілля, конкурс та, звичайно, формулу успіху.

Реклама

– Ксеніє, яким був шлях до перемоги на «Міс Ужгород»?

– Якби два місяці тому хтось сказав мені, що я буду переможницею, я б ніколи не повірила і скоріше б за все щиро посміялася. Я з дитинства займалася танцями та страшенно любила виступати перед глядачами.

Реклама

Оскільки потреба у виступах на сцені залишилася, я вирішила взяти участь у конкурсі «Міс Ужгород». За мету ставила не перемогу, а виключно хотіла отримати задоволення від самого процесу підготовки.

–  Як відбувалися тренування? Кого з учасниць вважали найбільшою конкуренткою?

– За два місяці тісної праці з конкурсатками, адже ми бачились майже щодня, я знайшла друзів. Щиро вірю, що жіноча дружба існує, під час конкурсу ми дуже допомагали одна одній, прислухалися до думок інших, аби кожна могла себе проявити якнайкраще.

Реклама

Всі дівчата дуже красиві і заслуговують на перемогу, тому рівень конкуренції був високим.

– Чоловічої уваги після конкурсу побільшало? Ваше серце вільне?

– Скажу відверто, побільшало. Люди почали впізнавати на вулицях, додаватись у друзі у соцмережах. Для мене це трохи дивно і по-новому. Що стосується любовних справ – то вважаю, що особисте має залишатись особистим.

– Раніше брали участь у подібних заходах?

– Якщо говорити про конкурси краси, то це фактично третій конкурс. Першим був «Міс ПГК УжНУ», в якому здобула перемогу і взяла участь у «Міс УжНУ – 2014». Також була моделлю на модних показах дизайнерського одягу в різних куточках Закарпаття.

– Учасниці «Міс Ужгород» знялися в дотепному відеоролику «Нашої Файти», де над ними дотепно пожартували. Чи одразу погодилися на таку роль?

– Так, всі конкурсантки з радістю погодились на участь у відео від "Нашої Файти", я в тому числі. Я особисто ціную в людині вміння посміятися над собою.

Реклама

– Хто підтримував під час проекту?

– Звісно, вдома всі мене підтримували, моя родина, друзі та знайомі.

– Що робите, щоб залишатися в формі? Особливі дієти, програми тренувань?

– Я себе ні в чому не обмежую, їм усе, що заманеться. Займаюся спортом як мінімум 2 рази на тиждень. Кожного ранку натщесерце випиваю склянку теплої води з лимоном. Потім у мене зажди повноцінний сніданок. На обід я стараюся їсти гарячий суп, також важливою є легка вечеря.

– Яким спортом займаєтеся?

– Я займаюсь спортом з дитинства: з 5 років я – професійно художньою гімнастикою, крім цього, 8 років відвідувала студію сучасного танцю «Бліц». Паралельно з тим брала участь у змаганнях з легкої атлетики.

– Як проводите дозвілля?

Реклама

– Весь свій вільний час я присвячую або своїм вподобанням, або рідним. Оскільки я стежу за фігурою, тому ходжу на тренування, випробовую свої кулінарні здібності новими рецептами, або ж просто проводжу час у сімейному колі чи з друзями. Також люблю подорожувати.

– Чим плануєте займатися в майбутньому? Модельна кар’єра чи юриспруденція?

– Наразі навчаюся на ІІІ курсі юридичного факультету УжНУ, тому хочу працювати і в юриспруденції. Але я б злукавила, якби відповіла, що не планую пов’язати своє життя з модельним бізнесом, та, як кажуть, час покаже.

– Вже готуєтеся до конкурсу «Міс Україна – 2017»? Як збираєтеся вражати журі?

– Насправді ще й досі ніяк не звикну до титула «Міс Ужгород». Тому про конкурс «Міс Україна» серйозно не задумуюся поки що. Проте обіцяю, що буду робити все можливе, аби презентувати себе і нашу область якнайкраще.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно