Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У 2017 році по Бескидському тунелю пустять потяги

У 2017 році по Бескидському тунелю пустять потяги

До кінця 2017 року планується запустити пробний поїзд по Бескидському тунелю, – повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України

ВІДЕО ДНЯ

«Інфраструктурні проекти – це довгострокові проекти. Повинна бути стабільна політика держави, прогнозованість і розвиток. Бескидський тунель – яскраве тому свідчення. Дуже приємно, що компанія дотримується графіків. Ми сподіваємося до кінця наступного року мати вже пробні потяги, які пройдуть через новий Бескидський тунель», – заявив міністр Володимир Омелян і уточнив, що в даний час на стадії проектування є декілька великих інфраструктурних проектів, які здатні вирішити проблеми окремих регіонів і поліпшити сполучення на державному рівні.

Як повідомлялося, реалізація цього масштабного інфраструктурного проекту дозволить збільшити пропускну здатність п’ятого європейського транспортного коридору (Італія – Словенія – Угорщина – Словаччина – Україна).

Реклама

Нагадаємо, що міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час візиту на Закарпаття повідомив про можливий запуск потягу міжнародного сполучення "Будапешт-Мукачево".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно