Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Виноградівські рятувальники вчили школярів безпеки поведінки та гасінню умовної пожежі

Виноградівські рятувальники вчили школярів безпеки поведінки та гасінню умовної пожежі

Виноградівські рятувальники вчили школярів безпеки поведінки та гасінню умовної пожежі

У рамках проведення Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності, виноградівські рятувальники провели урок безпеки для учнів однієї з найбільших шкіл району - Виноградівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8. 

ВІДЕО ДНЯ

24 листопада профілактичний захід проведено зі школярами 5-7 класів. Сонячна погода сприяла для його проведення на подвір"ї навчального закладу, – йдеться у повідомленні У ДСНС України в Закарпатській області.

Учні з цікавістю слухали провідного фахівця Виноградівського райвідділу У ДСНС області Наталію Фаркаш, щодо безпечного поводження під час перебування в побуті та на вулиці. Увага акцентувалася на небезпеках, які характерні для осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду. Мине ще трошки часу, й прийдуть зимові свята. Отож, школярам нагадали і про безпечну поведінку під час святкування Новорічних та Різдвяних свят, зокрема щодо правил користування піротехнічними виробами та облаштування зеленої красуні.

Реклама

А командир відділення  6-ї державної пожежно-рятувальної частини  Іван Гобона та водій Юрій Дору  показали учням обладнання та спорядження спецавтомобіля на якому бійці ДСНС прибули до навчального закладу.

Також діти мали можливість посидіти в пожежному автомобілі та приміряти бойовий одяг рятувальників.

Реклама

Та найбільше захоплення у всіх присутніх викликала подача води від червоно-білого автомобіля, про що свідчили радісні вигуки школярів.

На завершення зустрічі працівники оперативно-рятувальної служби запросили всіх бажаючих на екскурсію до пожежної частини.

Рятувальники переконані, що проведення роз’яснювальної роботи серед підростаючого покоління в майбутньому дозволить знизити кількість травмувань та загибелі дітей під час виникнення різного роду надзвичайних ситуацій чи пожеж та дозволить виховати у них культуру безпечної поведінки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно