Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Школярі завітали до дільничного офіцера поліції

Школярі завітали до дільничного офіцера поліції

Переважно правоохоронці самі йдуть у школи. Та цього разу учні 5-го класу Білківської ЗОШ прийшли в гості до дільничного пункту поліції, який знаходиться у приміщенні Білківської сільської ради. Дітей зацікавило, як працює їхній дільничний. 

ВІДЕО ДНЯ

Дільничний офіцер Віта Горзов саме проводила прийом громадян. А тут ще й 20 школярів, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Віта Горзов розповіла учням про роботу дільничних офіцерів поліції у селі. Як вони розглядають звернення громадян, як проводять профілактичну роботу із злочинцями та бешкетниками. Як виходять на чергування та підтримують порядок  у селі.

Реклама

Також розповіла про кримінальну відповідальність неповнолітніх за скоєння злочинів, про правила поведінки у побуті та в школі. При цьому  звернула увагу школярів на те, що закон не тільки карає, але й захищає. До прикладу, діти мають право на захист від насильства у сімї, від посягань на їхні права з боку оточуючих і захист від будь-яких противоправних посягань. 

Дітям було цікаво все. Прийом маленьким громадянам  сподобався, і багато хто з них захотів стати справжнім поліцейським… На завершення діти запросили дільничну Іршавського відділення поліції майора Віту Горзов до себе на урок та зробили на згадку фотознімки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно