Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Депутати розглянуть зміни до Програми формування позитивного міжнародного інвестиційного іміджу та залучення іноземних інвестицій у Закарпатську область

Депутати розглянуть зміни до Програми формування позитивного міжнародного інвестиційного іміджу та залучення іноземних інвестицій у Закарпатську область

Депутати розглянуть зміни до Програми формування позитивного міжнародного інвестиційного іміджу та залучення іноземних інвестицій у Закарпатську область

Ініціатором розробки проекту внесення змін до Програми формування позитивного міжнародного інвестиційного іміджу та залучення іноземних інвестицій у Закарпатську область на 2016–2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради 22.12.2016 року № 97, є Закарпатська обласна державна адміністрація, а розробку проекту цього рішення здійснено управлінням зовнішньоекономічних зв’язків інвестицій та транскордонного співробітництва ОДА.

ВІДЕО ДНЯ

Учасниками Програми виступають територіальні підрозділи центральних органів виконавчої влади (за згодою), райдержадміністрації, міськвиконкоми, – стверджує прес-служба Закарпатської облради.     

Програмою передбачається здійснення заходів у напрямі підвищення інвестиційної привабливості та формування позитивного міжнародного інвестиційного іміджу Закарпатської області, зростання надходжень іноземного капіталу у область, збільшення експорту товарів та послуг підприємств області, розповсюдження інформації про інвестиційний потенціал області серед іноземних інвесторів нормативно-правової бази здійснення господарської діяльності у сфері інвестиційної діяльності, впровадження світового досвіду у роботі органів місцевого самоврядування та місцевих органів виконавчої влади області з суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності на території області, ознайомлення з новітніми технологіями та створення необхідних умов для розвитку підприємств малого та середнього бізнесу, орієнтованого на виробництво конкурентоздатної продукції та розширення зовнішніх ринків збуту такої продукції, удосконалення моніторингу, аналізу та планування розвитку інвестиційної діяльності на території області, забезпечення координації виконання заходів між учасниками Програми.

Реклама

Напрями діяльності та заходи Програми включають 7 пріоритетних завдань та 14 груп заходів у межах напрямів діяльності.

Зазначені у Програмі заходи, спрямовані на реалізацію регіональних пріоритетів у розвитку зовнішньоекономічної діяльності, удосконалення механізмів залучення іноземних інвестицій у область та розширення зовнішньоторговельних зв’язків, проведення навчально-методичних семінарів, конференцій, форумів для представників місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, а також ділових заходів для представлення економічного та інвестиційного потенціалу області. Термін реалізації Програми – 2016-2020 роки.

Реклама

Фінансування Програми здійснюється згідно із чинним законодавством за рахунок коштів обласного бюджету в межах наявного фінансового ресурсу, інших джерел, не заборонених законодавством. Проектом рішення пропонується внести зміни, зокрема, збільшити фінансування Програми з 3 750,00 тис. гривень до 5 436,0 тис. гривень.

Затвердження зазначених змін у фінансуванні Програми до 2020 року забезпечить оптимізацію фінансування окремих заходів впродовж усього терміну виконання та спричинене активізацією роботи в усіх напрямах діяльності (пріоритетних завданнях). Зокрема на організацію та проведення зустрічей з представниками офіційних делегацій та ділових кіл у область, послуги друкування, транспортні послуги, підготовки, тиражування та розповсюдження друкованої продукції (каталоги, журнали та посібники), поліграфічної та рекламної продукції, придбання квіткової продукції до урочистих заходів, оренда приміщень та обладнання, послуги перекладу, виготовлення та тиражування відеофільмів, та дозволить забезпечити виконання заходів Програми у необхідному обсязі та на належному рівні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно