Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Факультет здоров’я людини УжНУ обрав найгарнішого студента та студентку

Факультет здоров’я людини УжНУ обрав найгарнішого студента та студентку

Факультет здоров’я людини УжНУ обрав найгарнішого студента та студентку
ВІДЕО ДНЯ

29 листопада у великому залі ректорату УжНУ факультет здоров’я людини відзначив День першокурсника та обрав обличчя факультету – Міс та Містера ФЗЛ. За це звання змагалося вісім красунь і стільки ж красенів із І та ІІ курсів. До речі, дехто брав участь у конкурсі й торік, а цього разу знову вирішив випробувати фортуну.

Перший вихід на сцену конкурсантів, виконаний за мотивами популярного фільму «Великий Гетсбі», був надзвичайно яскравим і феєричним. Відтак глядачі змогли більше дізнатися про учасників, переглянувши їх відеопредставлення, – зазначає Медіацентр УжНУ.

Реклама

У другому виході студенти постали перед залом в образі грецьких богів та богинь.

А найромантичнішим виявився останній, вечірній вихід, що ніби переніс глядачів на вишуканий венеціанський бал. Аналогом традиційному інтелектуальному конкурсу на заході стало змагання «Хто зверху?» між чоловічим та жіночим складом конкурсантів. Розділившись на дві команди по четверо, вони зіграли два тури. Переможцями вийшли обидві сторони, які продемонстрували швидкість і дотепність, складаючи відповіді на запитання ведучих. 

Реклама

Перед розподілом титулів між міс та містерами, активні студенти, які долучилися до організації свята, отримали подяки. Далі розпочалося найцікавіше. Звання «Міс та Містер глядацьких симпатій» оплесками зал віддав Іванні Шабат та Владиславу Тихонюку. Мар’яна Глеба та Віктор Степчук здобули відзнаку за найкращі фото. Студенти могли висловити свої вподобання і через соцмережі, де конкурсанти Світлана Шуста та Олег Гарасим вибороли більшість голосів. Найелегантнішими учасниками вечора обрали Діану Леньо та Андрія Ніколаєва. «Міс та Містер привабливість» на факультеті здоров’я людини – Марія Баняс та Максим Дияк. Титул «Міс та Містер чарівність» вибороли Діана Морека та Юрій Мігалі. Відзнакою за найкращу усмішку наділили Іванну Шабат та Ореста Сарахмана. Своєю артистичністю журі найбільше вразили Юлія Вишняк та Анатолій Огар, а інтелектом – Наталія Вейкай та Владислав Тихонюк.

Почесне звання «Друга віце-міс» та «Другий віце-містер» дісталися Марії Баняс та Оресту Сарахману. А от «Перша віце-міс» та «Перший віце-містер» – Діані Леньо та Віктору Степчуку.

Найбільшу інтригу тримали при відкритті імен переможців цьогорічного конкурсу краси. Цікаво, що вже не перший рік щасливим для учасників є восьмий номер. Саме його володарі – Діана Морека та Максим Дияк стали «Міс та Містер факультету здоров’я людини 2016». Новоспеченій міс корона дісталася від минулорічної переможниці – Ніколетти Кобець, а наступного року чекатиме на нову вродливицю підрозділу.

Реклама

Фото Роберта Паппа та Катерина Хижняк

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно