Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Майно ПТУ може стати власністю територіальних громад сіл, селищ чи міст Закарпатської області

Майно ПТУ може стати власністю територіальних громад сіл, селищ чи міст Закарпатської області

Майно ПТУ може стати власністю територіальних громад сіл, селищ чи міст Закарпатської області

Необхідно передати з державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області рухоме та нерухоме майно професійно-технічних навчальних закладів. Це сприятиме розвитку, належному функціонуванню професійно-технічних навчальних закладів та підвищення якості освітніх послуг.

ВІДЕО ДНЯ

На розгляд депутатів обласної ради підготовлено проект рішення про внесення змін до рішення обласної ради від 28.07.2016 № 392 «Про прийняття із державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області рухомого та нерухомого майна професійно-технічних навчальних закладів», – йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської облради.

Пропонується звернутися до Кабміну України з проханням безоплатно передати з державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Закарпатської області рухоме та нерухоме майно професійно-технічних навчальних закладів розташованих на території Закарпатської області, що перебувають у державній власності, під зобов’язання використовувати за цільовим призначенням і не відчужувати в приватну власність.

Реклама

Підставою розробки даного проекту рішення є витяг з протоколу №9 засідання КМУ від 5 травня 2016 року, лист голови Закарпатської обласної державної адміністрації від 26.05.2016 року №06-09/1542 та висновок постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури, духовності, молодіжної політики, фізкультури і спорту, національних меншин та інформаційної політики.

Реалізація зазначеного акту не потребує додаткового фінансування. Прийняття цього проекту рішення сприятиме розвитку, належному функціонуванню професійно-технічних навчальних закладів та підвищення якості освітніх послуг.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно