Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські рятувальники готуються до погіршення погодних умов

Закарпатські рятувальники готуються до погіршення погодних умов

Закарпатські рятувальники готуються до погіршення погодних умов
ВІДЕО ДНЯ

Найближчим часом на території Закарпатської області прогнозується ускладнення метеорологічної ситуації. Так, За прогнозами синоптиків обласного центру з гідрометеорології в другій половині дня 1 грудня, вночі та вранці 2 грудня, в Закарпатській області очікується сильний мокрий сніг та сніг, в горах дуже сильний сніг. 1-2 грудня хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця, посилення північно-західного вітру 15-20 м/с, на високогір’ї до 23-28 м/с.

З метою узгодження дій та у зв’язку із очікуваним погіршенням погодних умов в Управлінні ДСНС у області відбулось засідання оперативного штабу регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням начальника Управління цивільного захисту Закарпатської ОДА Віктора Буришина, – інформує У ДСНС України в Закарпатської області.

Реклама

На даний момент підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області організований постійний моніторинг погодних умов на території області, забезпечено готовність чергових підрозділів, пожежної, інженерної та іншої аварійно-рятувальної техніки Управління до реагування на надзвичайні ситуації. В оперативно координаційному центрі здійснюється постійне узагальнення інформації щодо ситуації на автошляхах Закарпаття. 

Наразі проїзд автотранспорту на усіх перевалах забезпечений, покриття доріг малосніжне, місцями мокре. У разі необхідності надання допомоги водіям від Управління ДСНС України у Закарпатській області на Абранському та Латірському (Воловецький район) перевалах знаходиться автомобіль високої прохідності Краз-6503. До виконання робіт із забезпечення проїзду на автошляхах області залучена техніка та працівники ДП «Закарпатський облавтодор».

Реклама

Управління ДСНС звертається до водіїв з проханням під час ускладнення погодних умов по можливості утриматися від подорожей, особливо з дітьми. При русі через перевали обов’язково обладнати колеса автомобілів ланцюгами проти ковзання. В період сильних снігопадів просимо прибрати власний автотранспорт із вулиць, для безперешкодного руху аварійно-рятувальної техніки, не перекривати проїжджі частини доріг та під’їзди до будинків!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно