Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • СБУ фіксує спроби антиукраїнських сил розхитати ситуацію в Закарпатті за допомогою фейкових вкидів

СБУ фіксує спроби антиукраїнських сил розхитати ситуацію в Закарпатті за допомогою фейкових вкидів

СБУ фіксує спроби антиукраїнських сил розхитати ситуацію в Закарпатті за допомогою фейкових вкидів

Управління СБ України в Закарпатській області фіксує активізацію спроб антиукраїнських сил розхитати ситуацію як в регіоні, так і в державі через поширення у ЗМІ різного роду провокаційних заяв.

ВІДЕО ДНЯ

Черговий фейк про начебто вимоги «автономізації», які цього разу нібито прозвучали від представників угорської національної меншини, з’явився першого грудня ц.р. в медіа-ресурсах, наближених до корпорації Індустріальний союз Донбасу, – йдеться у заяві прес-групи УСБУ в Закарпатській області.

В інформації йшлося про створення так званого комітету іноземних справ, який мав би представляти інтереси угорців на міжнародному рівні окремо від України.

Реклама

Управління СБ України в Закарпатській області ретельно перевірило викладені у статті факти, опитало всіх осіб, згаданих в інформації. За результатами перевірки представники української спецслужби з’ясували, що викладена інформація не відповідає дійсності.

Управління СБ України в Закарпатській області вбачає в таких діях ознаки ведення інформаційної війни, спроби посіяти ворожнечу в багатонаціональному регіоні, а також створення «картинки» на догоду агресорові.

Реклама

СБУ встановила всіх причетних до створення цього фейкового повідомлення та подібних інформаційних вкидів і провела з ними відповідні роботи у рамках чинного законодавства.
Українська спецслужба жорстко реагуватиме на будь-які прояви автономізму, сепаратизму та іншу антиконституційну діяльність.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно