Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Аварійно-рятувальному загону спецпризначення ДСНС Закарпаття виповнилось 11 років

Аварійно-рятувальному загону спецпризначення ДСНС Закарпаття виповнилось 11 років

Аварійно-рятувальному загону спецпризначення ДСНС Закарпаття виповнилось 11 років
ВІДЕО ДНЯ

2 грудня пройшли урочистості з нагоди 11-ї річниці створення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області.

Безпеку людей їх захищеність від шкідливого впливу природних та техногенних надзвичайних ситуацій уже 11 рік разом з іншими державними структурами забезпечують працівники Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС України у Закарпатській області. Його було створено в Ужгороді 30 листопада 2005 року, повідомляє У ДСНС України в Закарпатській області.

Реклама

Цей оперативно-рятувальний підрозділ також бере участь у антитерористичній діяльності: знешкоджує та очищує місцевість від вибухонебезпечних предметів. Крім саперів в загоні є групи водолазно-рятувальних робіт та радіаційного й хімічного захисту. Безпекою в горах опікуються професіонали гірської пошуково-рятувальної частини. На озброєнні спецпризначинців різноманітна техніка та обладнання, що використовуються у повсякденній роботі. Це і важка інженерна техніка, яку можна ефективно застосовувати в умовах низьких температур та снігових заметів; автомобілі розмінування, аварійно-рятувальні машини іноземного виробництва та інші.

Вітати рятувальників прийшли багато друзів, коллег та ветеранів рятувальної справи. Розпочалося дійство з привітання начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області полковника служби цивільного захисту Романа Гудака. Він побажав рятувальникам доброго здоров`я, життєвих гараздів та успіхів у праці на благо рідного Закарпаття та вручив найкращим рятувальникам нагороди, грамоти та чергові спеціальні звання. «Сотні врятованих життів та оперативність подолання надзвичайних ситуацій ще раз доводить, що авторитет загону базується на щоденній праці професіоналів-рятувальників, які будь-якої хвилини готові прийти на допомогу людям», - наголосив очільник закарпатських рятувальників.

Реклама

Зі щирими словами подяки, добрими побажаннями та подарунками завітали на свято й гості: міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, начальник Ужгородського міжрайонного управління водного господарства Василь Івегеш та інші.

Після завершення урочистої програми працівники загону та гості мали змогу почастувати польовою кухнею. Вже традиційно до свята рятувальники готують бограч та польову кашу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно