Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ілля Токар вирішив запастись дровами

Ілля Токар вирішив запастись дровами
На дорогах місцевого та державного значення Мукачівщини наступного тижня проводитимуть санітарну обрізку дерев. З цього питання, у п′ятницю, 28 жовтня, голова Мукачівської райдержадміністрації...

На дорогах місцевого та державного значення Мукачівщини наступного тижня проводитимуть санітарну обрізку дерев.

ВІДЕО ДНЯ

З цього питання, у п′ятницю, 28 жовтня, голова Мукачівської райдержадміністрації Ілля Токар провів організаційну нараду. Участь у нараді взяли представники відділу з питань НС райдержадміністрації; Мукачівського РВ УМНС, лісогосподарських підприємств, Мукачівського центру телекомунікаційних послуг №7 ПАТ «Укртелеком», служби ДАІ району, а також автодоріг в Закарпатській області.

Під час одного з останніх засідань Мукачівської районної комісії ТЕБ та НС було прийнято рішення провести обрізання сухих дерев, які ростуть на узбіччях автодоріг. З огляду на це, голова райдержадміністрації наголосив на необхідності провести роботи у найближчі строки. «Ми входимо в осінньо-зимовий період, тому вкрай важливо завершити санітарну обрізку якнайскоріше. До того ж сухі дерева становлять загрозу для життя громадян та можуть призвести до аварійно-небезпечних ситуацій на дорогах», – наголосив Ілля Токар.

Реклама

У ході наради обговорені важливі питання щодо забезпечення комплексу заходів, пов’язаних з дотриманням правил безпеки під час проведення робіт зі зрізування дерев. Мова йшла і про оформлення відповідної погоджувальної документації, кількості залучення необхідних засобів та техніки. Також учасниками наради попередньо погоджені графіки робіт на кожній із ділянок автодоріг.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно