Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Прикордонники двох країн ловили контрабандистів

Прикордонники двох країн ловили контрабандистів

Державна прикордонна служба України у тісній взаємодії із правоохоронними органами Європейських держав, що межують з нашою країною, продовжує вживати оперативні заходи з метою протидії протиправній діяльності на держкордоні. Тісна співпраця українських прикордонників з правоохоронцями сусідніх країн сприяє підвищенню ефективності протидії злочинній діяльності, а постійний обмін інформацією дозволяє оперативно реагувати на ситуацію та своєчасно вживати превентивних заходів.

ВІДЕО ДНЯ

Черговим прикладом такої взаємодії є затримання на Закарпатті. Прикордонники відділу «Горонглаб» Мукачівського загону спільно з угорськими правоохоронцями запобігли спробі незаконного переправлення через кордон партії тютюнових виробів, – зазначає прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Так, учора під час здійснення патрулювання  прикордонники помітили поблизу кордону групу осіб.  Про даний факт правоохоронці негайно повідомили своїх колег. Перевіривши підступи до кордону, прикордонники відділу «Горонглаб» виявили 8 пакунків тютюнових виробів. В свою чергу угорським прикордонникам вдалось затримати авто контрабандистів з тютюновими виробами.

Реклама

Пакунки з 5 тисячами пачок сигарет без акцизних марок доставлено до відділу прикордонної служби.  

Чергового позитивного результату вдалося досягти й прикордонникам  відділу «Ділове». У результаті оперативного обміну інформацією із правоохоронними органами Румунії та проведення спільних заходів було виявлено та затримано транспортний засіб, в якому знаходилось 15 пакунків тютюнових виробів, а також двох осіб, ймовірно, причетних до переправлення сигарет. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно