Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мер Мукачева віддав свою річну зарплату на благодійність

Мер Мукачева віддав свою річну зарплату на благодійність
ВІДЕО ДНЯ

За період з грудня минулого року обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями, який функціонує в Мукачеві по вулиці Духновича, 87 отримав на благодійний рахунок майже 212 тисяч гривень – це зарплата включно з передбаченими преміями та іншими доплатами Мукачівського міського голови Андрія Балоги, яку він перераховує в заклад з дня роботи на посаді міського голови.

За словами керівника закладу Марини Дашик, в закладі вже використано 106 тисяч з благодійного рахунку. За ці кошти тут закуплено обладнання для харчоблоку, холодильник, набори для творчості, спеціалізоване медичне взуття, акустична система, столовий посуд. Також для малечі були організовані поїздки до Національного парку «Синевир», проводили фізкультурно-спортивні заходи на базі термальних комплексів області, – зазначає Мукачівська міськрада.

Реклама

Заплановано придбати і обладнання для сенсорної кімнати, предметів для психо-мовного розвитку, подарунки до новорічних свят. Предметів, матеріалів, обладнання та інвентаря буде придбано на 44 тисяч гривень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно