Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Керівник Закарпатської митниці пообіцяв, що докладе максимум зусиль, аби мінімізувати рівень корупції серед митників

Керівник Закарпатської митниці пообіцяв, що докладе максимум зусиль, аби мінімізувати рівень корупції серед митників

Керівник Закарпатської митниці пообіцяв, що докладе максимум зусиль, аби мінімізувати рівень корупції серед митників

– 9 грудня – Міжнародний день боротьби з корупцією. Цей день відзначається вже 13 років. Політична конвенція проти корупції була підписана 2003 року. Для Закарпатської митниці ДФС цей день є ще одним приводом звернути увагу на працівників відомства, діяльність яких завдає непоправної економічної та репутаційної шкоди не тільки фіскальному відомству, а й державі в цілому, – зазначає Станіслав Балуєв – в. о. начальника Закарпатської митниці ДФС.

ВІДЕО ДНЯ

Водночас, Станіслав Балуєв додає, – за нетривалий час, з листопада, виконання мною обов’язків керівника митниці, я докладаю максимум зусиль щоб мінімізувати корупційну складову в діях чи бездіяльності особового складу митниці. Щоденно приділяю цьому значну увагу, зокрема, ініційовано 11 дисциплінарних проваджень, призначено 3 тематичні перевірки. Наразі 4-х посадових осіб притягнуто до дисциплінарної відповідальності. Також, з 5 грудня 2016 року проводиться комплексна перевірка митниці, ініційована ДФС.

У зв’язку з обставинами, які мали місце нещодавно на митному посту «Лужанка» та набули значного медійного резонансу, виконуючий обов’язки керівника Закарпатської митниці ДФС наголошує, що пропуск відповідних товарів через митний кордон здійснювали посадові особи митниці, які були призначені на посади попереднім керівництвом, задовго до його призначення.

Реклама

Тому напередодні, за його наказом були введені в дію, затверджені головою ДФС, зміни до штатного розпису, в тому числі й щодо митного посту «Лужанка». Станіслав Балуєв підкреслює, що зазначене сприятиме переформатуванню особового складу згаданого підрозділу, а всі винні обов’язково понесуть законне покарання.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно