Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські обранці переймаються станом сільських доріг та водозахисними дамбами

Закарпатські обранці переймаються станом сільських доріг та водозахисними дамбами

Закарпатські обранці переймаються станом сільських доріг та водозахисними дамбами

У ході другого пленарного засідання п’ятої сесії облради сьомого скликання обласні обранці  підтримати колективний депутатський запит  своїх колег від фракції «Батьківщина»: вжити заходів із укріплення водозахисної дамби річки Теребля у смт Буштино Тячівського району.

ВІДЕО ДНЯ

«На усні звернення громадян, і акт обстеження лівобережної дамби ріки Теребля комісією Буштинської селищної ради наслідків осінньої повені, просимо негайно вжити заходів на попередження від повного руйнування водозахисної дамби річки Теребля і виникнення можливої надзвичайної ситуації техногенного та природного характеру, що спровокує підтоплення лівосторонньої частини земель і  будівель мешканців Буштина. Наголошуємо на неприпустимості зволікання із вирішенням цієї проблеми, наслідки весняної повені можуть бути катастрофічними», – йдеться у запиті депутатів, інформує прес-служба Закарпатської облради.

В іншому запиті, поданому Федором Ісайовичем, йдеться про те, до депутата звернулися жителі с. Черна в особі голови сільради про виділення коштів з обласного бюджету для капітального ремонту доріг на вул.Миру (0,790 км) та на вул. Садова (0,600 км). Ці дороги, йдеться в документі, перебувають в жахливому стані, асфальтне покриття зносилося і на поверхні утворилися численні ями та вибоїни. Проектно-кошторисна документація є: по вул. Миру на суму 1 450 000 грн,  по вул. Садова на суму 1 440 000. То ж депутат просить  виділити кошти на капремонт цих доріг у сумі 2 890 000 з обласного бюджету, оскільки в місцевому таких коштів немає.

Реклама

Депутатський корпус підтримав ці запити і направили їх на розгляд ОДА.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно