Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ракошині капітально відремонтували садок

В Ракошині капітально відремонтували садок
Привітати батьків та вихованців із цією важливою подією завітали голова Мукачівської районної ради Іван Михайло, заступник голови Мукачівської райдержадміністрації Ольга Маринець, начальник...

Привітати батьків та вихованців із цією важливою подією завітали голова Мукачівської районної ради Іван Михайло, заступник голови Мукачівської райдержадміністрації Ольга Маринець, начальник управління освіти Закарпатської облдержадміністрації Михайло Мотильчак, заступник начальника відділу освіти Мукачівської райдержадміністрації Ольга Маринець.

ВІДЕО ДНЯ

«Удосконалення мережі дошкільних навчальних закладів та груп, зміцнення та розвитку їх матеріально-технічної бази залишається пріоритетним напрямком у роботі районної влади. Починаючи з 2005 року на Мукачівщині відновлено роботу або ж відкрито додаткові групи в багатьох дошкільних закладах. Немає року, щоб в районі не вводились в експлуатацію новобудови або ж проводились капітальні ремонти навчально-виховних закладів. Ми чудово усвідомлюємо, що дбаючи про наших діточок таким чином ми дбаємо про наше майбутнє», - підкреслив голова районної ради.

Іван Михайло подякував голові Ракошинської сільської ради та представникам депутатського корпусу, завдяки зусиллям яких і відремонтовано приміщення дошкільного закладу. За кошти, які були виділені цьогоріч сільрадою з місцевого бюджету проведені заходи з енергозаощадження будівлі, в якій розміщений дошкільний заклад. Зокрема, замінені вікна та двері, реставрований фасад, проведені поточні ремонти дитячих кімнат, а також повністю реконструйовано покрівлю.

Реклама

Мукачівська РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно