Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Учениця копнула мене в ногу. По щоці її ляснув автоматично", – вчитель про звинувачення у побитті школярки

"Учениця копнула мене в ногу. По щоці її ляснув автоматично", – вчитель про звинувачення у побитті школярки

"Учениця копнула мене в ногу. По щоці її ляснув автоматично", – вчитель про звинувачення у побитті школярки

Інтернет-видання "PMG.ua" вже розповідало, як в селі Ізки Міжгірського району учитель фізики 38-річний Василь Миголинець ударив восьмикласницю Юліанну Лисикову. Дівчина тиждень носила шийний корсет.

ВІДЕО ДНЯ

– Після третього уроку Юля з однокласниками стояла біля батареї на сходах. Учитель проходив повз них. Йому привиділося, що Юліанна хоче поставити підніжку. Сказав: "Тобі ще зарано ноги розставляти". Хлопці почали жартувати, вона засміялася. Василь Васильович ударив її долонею в обличчя, – розповідає 37-річна Наталія Янчик, тітка Юліанни. – На уроці відчула, як їй болить голова, вухо, шия. Зателефонувала моєму чоловікові. Той одразу прийшов до школи. Вчитель навіть не думав вибачатися. Казав, що вона його перша ударила. Чоловік перепитав дітей, які це бачили. Всі в один голос твердять, що племінниця його не чіпала. Викликав поліцію. Справою зайнялася прокуратура. Юліанну завезли до лікаря. Той сказав, що сильно потягла м’язи. Без шийного корсета не обійтися.

Юліанна – сирота. Її батько загинув у ДТП, мати померла від хвороби. Дівчину з молодшим братом 12-річним Даниїлом забрала до себе тітка Наталія Янчик. Із чоловіком Михайлом оформили опікунство.

Реклама
Читайте також:
Село Ізки на Закарпатті гуде: вчителя звинуватили у побитті школярки-сироти після непристойного жарту

– Раніше вони мешкали в Росії. Коли сестри не стало, переїхали до нас, на Закарпаття. З дітьми жодного разу не мали клопоту. Хвилювалися, як їх сприймуть однокласники. Юліанна швидко влилася в колектив. Легко вивчила українську мову. З вчителями конфліктів не мала, – говорить жінка. – Василь Васильович живе в сусідньому селі Пилипець із батьками. Неодружений, дітей не має. Частенько пропускає роботу. У вересні батьки на зборах обурювалися, що їхнім дітям такий учитель не підходить.

Реклама

Василь Миголинець має 15 років педагогічного стажу.

– Піднімався східцями. Учениця копнула мене в ногу. По щоці її ляснув автоматично, – пояснює Василь Миголинець.

Комісія Міжгірського управління освіти проводить перевірку в школі. Вчителя фізики тимчасово відсторонили від уроків. Батьки учнів налаштовані категорично. Якщо Василя Миголинця не звільнять, погрожують перевести дітей в інший навчальний заклад.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно